Girls Room huvudgavelvägg

Girls Room huvudgavelvägg

Kommer du ihåg när vi berättade om en könsneutral plantskola av den ryska designern Elena Sedova? Här är ett mer fantastiskt projekt, och den här gången är det ett flickrum.

Inredningen är modern och elegant, den kretsar kring den otroligt mönstrade tapetgavelväggen. En vägg mittemot är purpurgrå, den tredje består av en garderob gömd bakom de snygga vita dörrarna, och den fjärde tas helt upp av ett stort fönster som släpper in mycket ljus.

En bekväm stor säng har ett lätt, väderbitnat trägavel. Ett nattduksbord är ett litet svart bord och i stället för det andra finns det ett väggmonterat skrivbord. Detta lilla arbetsområde är dekorerat med en söt ljus krans för att göra det mer välkomnande och mysigt. Det finns också häftiga molntaklampor som ger rummet ett charmigt utseende.

Utrymmet har strukturerats med en rottingstol vid fönstret och en stor svart tavla för att lämna meddelanden. Virkade korgar för kläder och andra saker ger rummet ett strukturerat utseende.

Den här flickans rum är ett vackert exempel på hur ett litet rum kan dekoreras med smak, stil och drömmande och luftigt, iögonfallande och inte tråkigt alls.

Snyggt flickarum med mönstrad huvudgavelvägg - DigsDi
21 fantastiska väggdekorationer |  Hur gör hon |  Tonårsflickarum.
Samtida - flickrum - Tracy Hardenburg Designs |  Blå rum.
Oubj flickor sovrum med franska grå tuftade huvudgavel - franska.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*