Geometriska formade möbler

Geometriska formade möbler

Geometri är en stor trend inom heminredning, och fler och fler designers och husägare införlivar olika geometriska detaljer i interiören. Om det är vad du vill kan du gå till geometriska tapeter, väggstensiler, möbler, lampor och konstverk, och dagens sammanfattning handlar om möbler – efter att ha sett dessa mönster kommer du definitivt också att vilja ha en.

Geometriska möbler kan helt enkelt vara stencilerade, tryckta eller riktigt skulpturella för att göra ett bestående intryck. Vi har satt ihop de mest unika möblerna som är geometriskt formade och inspirerade av olika geometriska figurer som diamanter, hexagoner, trianglar och andra och har trendiga detaljer med facettering. Var och en av dessa element kan när som helst göra ett uttalande med sin form, färg och linjer, du väljer!

Tabeller

Geometriska bord och skrivbord är välkomna att göra ditt utrymme fantastiskt och unikt. Vagga på ett underbart skulpturellt skrivbord med lite lagringsutrymme för att göra ett uttalande på ditt hemmakontor. Prova ett fantastiskt geometriskt matbord eller köksö som klättrar uppför väggen för att framhäva köket. Ditt vardagsrum kan markeras med geometriska sidobord och soffbord. Om du inte vill ha en för djärv design väljer du ett geometriskt glasbord med en tunn och elegant ram, eller vice versa, väljer ett stort arrangemang av geometriska soffbord i form av hexagoner, trianglar och andra figurer.

Andra idéer

Det finns många fler geometriska formade möbelidéer för att komplettera ditt utrymme! Geometrisk formade stolar, sexkantiga hyllor på väggarna, diamantinspirerade förvaringsskåp, otroligt snygga bokhyllor och fantastiska geometriska stolar kan alla integreras i olika interiörer för att få dem att se fantastiska ut. Du kan hitta många mönster som tar hänsyn till en touch av de stilar du vill lägga till – modernt, modernt, glamoröst eller något annat.

Geometrisk formad möbel
Geometriskt formade möbler av Aranda / Lasch -, Insight, - M
Fredagsfynd / geometriska möbler - Stone Texti
Fredagsfynd / geometriska möbler - Stone Texti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*