Geometrisk kapselstol

Även om det finns en modern trend för öppna utrymmen både hemma och på jobbet, behöver människor fortfarande ett privat utrymme där de inte störs. Pjäsen vi delar idag är här för att ge dig ensamhet, hjälpa dig att fokusera och arbeta privat eller slappna av.

MZPAs planet är en multifunktionell fristad för integritet för att tänka, arbeta, läsa eller till och med bara dagdrömma. Stycket är tillverkat av 4 ben, 51 trekantiga plywoodsegment och ett triangulärt metallskydd, men det viktigaste är inte det kreativa utseendet. Den geometriska kapseln är bekvämt utrustad med en madrass som skyddar passageraren från buller och störningar. Förvaringsväskor och hyllor, tablethållare, LED-lampa, USB-laddare, trådlöst högtalarsystem och till och med solpaneler för fristående strömförsörjning. Färg och tyger kan anpassas utöver valfria tekniska funktioner.

Detta är en idealisk lösning för olika öppna ytor, för lobbyn, terrasser och lounger av alla slag. Lite integritet är alltid en bra idé. Arbeta, dröm, koppla av i ditt eget lilla privata utrymme!

Geometrisk kapselstol för lite integritet - DigsDi
En unik geometrisk kapselstol för modern inredning.
Kateryna Sokolova om Behance |  Мебель, Идеи для мебели, Деко
Luisa Beccaria erbjöd sina signatur-sagoklänningar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*