gelé sandaler

gelé sandaler

Om det fanns ett par skor som varje barn hade i sin garderob på 90-talet, så fanns det färgglada gummiskor för en strandsemester. Denna kvarleva från gamla dagar firar faktiskt en väckelse nu.

Jag erkänner: jag räknar till och med mig bland ägarna till de pinsamma 90-åriga stegen. När jag var på semester vid sjön med min familj i grundskolåldern och såg vilken typ av läskig fisk som flyttade människor ur vattnet, ville jag att några av dem inte skulle hoppa i det kalla vattnet utan gummiskor. Överraskning: Vad jag äcklade av bara en sommar är nu uppenbarligen topp igen i modevärlden.

Modevärlden älskar gummiskor

Modebloggare, fashionistas och designers är lika fascinerade av gummiskorna.Urban Outfitters, för alltid 21, eller till och med Michael Kors, har alla gummiskorna tillbaka i sitt sortiment.

Om dessa gummiskor är vackra bör alla bestämma själva. Men om vissa människor inte kommer ihåg: Om du fick minst en blåsor på tån som barn medan du hade på dig gummiskor, kan du hitta minst en miljon småsten i skon som pressas in i köttet med varje steg du tar. Är det verkligen värt det?

Vad tycker du om den nya gamla modetrenden? Firar du återupplivandet av gummiskor? Låt oss veta i kommentarerna under den här artikeln.

Småbarn Flickor Glitter Jelly Sanda
Amazon.com |  Yehopere Jelly Sandaler för damer T-rem Slingback.
Public Desire Cosmic dubbade platta gelé sandaler i rosaguld |  SOM
Amazon.com |  Kvinnors färgglada neongelé sandaler klar sommar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*