Garden Party Dress Idéer för kläder

Garden Party Dress Idéer för kläder

Trädgårdsfester äger rum på morgonen och pågår till sen eftermiddag. Det kan ge dig möjlighet att ha antingen superavslappnade eller mer eleganta kläder. Vissa partier kan ha klädkod beroende på tillfälle. Det bästa alternativet är att hålla det avslappnat och utan mycket tillbehör som ett par halsband, armband eller ringar. Försök att hålla det ganska enkelt, att må bra är viktigt. Du kan uppnå detta med bra material som bomull, siden eller linne.
Jag ska skriva om några kläder för ett trädgårdsfest. Du kommer att se att de är lätta att bära och lätta att kombinera. Framför allt kan du njuta av festen och känna dig bekväm i din outfit.
Låt oss se hur du kan vara cool och elegant samtidigt.

Solrosor på din klänning

Trädgårdsfestklänning
Blommatextiler är mycket populära och enkla att kombinera. Du behöver inte ha någon kunskap om mode för att sätta ihop denna outfit. Klänningen är mer än tillräckligt för att allt du kan göra är att lägga till ett snyggt korgöverdrag och sandaler i en neutral färg. Denna kombination är till och med perfekt för mer eleganta fester eftersom den kan bäras när som helst på dagen.

Elegant touch

Trädgårdsfestklänning elegant
Å andra sidan, om du har en bröllopsfest i trädgården eller något som kräver en mer elegant klädkod, klä dig lite annorlunda än klädsel 1. Höga klackar är ett måste här eftersom det inte finns några flair sandaler du kan gå med den här typen av Kombinera klänningen och materialet. Blommor på den är en fin detalj eftersom det räcker att bara lägga till subtila smycken som pärlor eller silverkedjor.

Ruffle bra klänning

Ruffled trädgårdsklänning
Den här vackra klänningen med spets- och pärldetaljer är perfekt för trädgårdsfester. Tyll är bekväm, du kan se ganska elegant ut, men du bör inte överdriva det, speciellt om tillfället är organiserat under dagen. Midilängden är praktisk, du behöver inte oroa dig om du visar för mycket.
Kombinera det med höga klackar, strandvågor med långt hår så blir du huvudattraktionen på festen.

Randig

Trädgårdsfestklänning tagit av
Den randiga midjebandsklänningen är definitivt något som alla tjejer borde ha i sin garderob. Du kan kombinera den med höga klackar, plattformssandaler eller flats. De kommer också att göra en bra blandning med Chuck Taylor eller flip flops.
Klänningen är vanligtvis gjord av bomull, vilket betyder att den är väldigt bekväm. Det kan bäras långt eller kort beroende på tillfälle. Dräkten från bilden ovan kombineras med platta sandaler och en fin hatt.

Vintage klänning

Trädgårdsfestklänning vintage
Den trapesformade miniklänningen är vad jag anser vara den perfekta vintageklänningen för ett trädgårdsfest. Det är otroligt utsmyckat med vintageinspirerade pärlor och paljetter. Den gyllengula färgen på klänningen med paljettröda blommor passar förvånansvärt bra tillsammans. Det är här du kan lägga till lite mer smycken, helst ett armband och ring. Att lägga till en fin hatt ger outfit en fin touch.

Safari-känsla

Trädgårdsfest kläder safari
Jag älskar safarikläder. De är i varma men ändå neutrala beige och armégröna färger. Dessa klänningar är perfekta att bära i dem hela dagen. Denna safari-outfit med knappar kan kompletteras med ett bälte eller, ännu bättre, ett repbälte på bilden ovan.
Om du är värd för en trädgårdsparty med safari-tema är det här den perfekta klädseln.

Klassisk kricka

Trädgårdsfest klänning kricka
För de som gillar klassiker, inget tryck, spetsar och paljetter, är denna eleganta turkosklänning något för dig. Den här eleganta klänningen kan bäras för dagträdgårdspartier och för nattevenemang. Kombinerat med korsade randiga plattformssandaler erbjuder de den perfekta blandningen av elegant och avslappnad outfit. Kombinera bara ett vackert guldarmband med denna outfit så går du inte fel om du går till festen i den här klänningen!

Ärmlös smokingklänning

Trädgårdsfest klänning smoking
Jag skulle säga att den här klänningen är annorlunda. Den herrinspirerade smokingklänningen i modern snitt är för tjejer med attityd. Med denna outfit får du ett klassiskt och modernt utseende samtidigt. Mitt förslag är att para ihop det med vita sneakers, en liten väska och minimalistiska smycken som ringar och armband.

Boho chic

Trädgårdsfest klänning boho
Boho är perfekt för dessa tillfällen. Om du går på en trädgårdsfest kan bohemiska klänningar alltid förlitas. Dräkten på bilden ovan innehåller en maxiklänning, svarta stövlar och ett långt halsband. Ändå har klänningen många spetsdetaljer. Använd därför smink och smycken måttligt och låt klänningen prata för sig själv. Du kan vara säker på att du kommer att ses på festen!

Rött är alltid en bra idé

Trädgårdsfestklänning röd
Ja, den röda klänningen är alltid ett utmärkt val om du inte är säker på de andra outfitidéerna. Alla har förmodligen en röd bit i sina skåp. Jag vill säga att en röd klänning är densamma som en liten svart. Du kan alltid använda den för att se fantastisk och elegant ut samtidigt. Denna typ av outfit är perfekt för utomhusfester, det ger en känsla av de gamla goda dagarna.

Slutligen ger jag dig bara några tips om vad du kan undvika när du handlar efter en trädgårdsklänning. Försök att hålla det ädelt. Undvik att experimentera med utskrifterna, som med ett djurtryck. Köp inte kläder som är ljusa och levande. Jag skulle hellre välja neutral eller klassisk (svart, grå och röd). Undvik stickade kläder och välj lätta tyger som bomull, linne och chiffong. Material som satin och sammet är definitivt för kvällsfesterna.
Du bör välja bra solglasögon och en hatt som en fedora eller en stickad. Om du är modig nog och kan kombinera den med din outfit, överväga att köpa ett sommarparaply. Kvinnor har använt detta tillbehör på trädgårdspartier sedan 1940-talet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*