Futuristiska hänglampor

Futuristiska hänglampor

Vi ser fler och fler unika lampor och lampor som verkligen gör ett uttalande i vilket rum som helst, och den bit som vi delar idag kommer inte heller att göra dig besviken!

Chrona by Graypants är inspirerad av det fosforescerande locket som cirklar stjärnorna som lyser på natthimlen. Det är en pendellampa som ger en varm, subtil glöd som livar upp alla interiörer. Varje bit är gjord av en kombination av spunnen mässing och diffus akryl, vilket ger det ett futuristiskt utseende. Chrona finns i olika storlekar från 6 till 17 tum. Det finns också en silverfärgad version.

Med en mängd olika konfigurationer i horisontella och vertikala riktningar kan Chrona-hängen grupperas i fantastiska konstellationer eller hängas individuellt för att framhäva alla rum, från köket till sovrummet, i många stilar, från modernt till industriellt. Besök Graypants webbplats och titta på videon om hur fantastiskt dessa ljus ser ut i mörkret. Det är verkligen kosmiskt och fantastiskt och påminner dig om Interstellar!

Futuristisk form Skulptural design Saturnus hänglampa futuristisk.
Modern hängande belysning med futuristisk stil
Framtiden är nu: Den hängande ljuskronan RPD06 |  Futuristisk.
Hängande LED-lampa som påminner om futuristisk hjorthornkrona - NLC.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*