Funktionella sätt att rocka Ikea Hol-bord i din inredning

Funktionella sätt att rocka Ikea Hol-bord i din inredning

Hol-bordet från IKEA är ett enkelt och avslappnat stycke i massivt trä med ett praktiskt förvaringsutrymme under bordsskivan. Det verkar för lätt att hacka, men ändå älskar många att ändra hur det ser ut och fungerar. Låt oss se vad du kan göra med det!

Djurhackar

Jag måste säga att IKEA hol perhpas är en av de mest populära produkterna för husdjursägare. De älskar bara att använda det på sina husdjur! En cool idé är att göra Hol till ditt husdjurs hem – för en hund, katt, kanin eller sköldpadda är den tillräckligt stor för en katt eller liten hund, och du kan ha en ingång eller till och med flera Gör ingångar i den. Men det är inte allt! Förutom en reträtt inuti kan du lägga en extra säng på den, du kan också göra en kattunge toalett inuti istället för en säng. Ett IKEA-dragbord är en av de mest hackade sakerna för att göra en kattunge – det verkar perfekt för det. Kaninägare gör hela kaninpalats av dragbord – det är fantastiskt! Gör ditt husdjur lyckligt med ett val av hack.

Andra hack

Ett hämtningsbord är en väldigt cool bit som kan utföra många funktioner: från ett sidobord till lagringsutrymme. Ta Hol och använd det som ett nattduksbord – det har allt du behöver, inklusive en bekväm topp och förvaringsutrymme inuti. Använd ett hål i ditt entréområde för förvaring och som ett säte för att ta på dig skorna eller som ett soffbord i ditt vardagsrum. Använd den som ett växtställ eller leksaksförvaring och som en bänk i plantskolan. Täck kylaren med dragbord för att skapa en cool fönsterbräda och dölja det du inte behöver se. Få mer kreativa idéer nedan och rocka det här fantastiska IKEA-fyndet!

Funktionella sätt att rocka Ikea Hol-bord i din inredning  Ikea bord.
24 funktionella sätt att rocka IKEA Hol-bord i din inredning |  Inredning.
24 funktionella sätt att rocka IKEA Hol-bord i din inredning - DigsDigs.
24 funktionella sätt att rocka IKEA Hol-bord i din inredning |  Idéer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*