Funktionella och snygga våningssängar för barn med lampor

Funktionella och snygga våningssängar för barn med lampor

Våningssängar är den bästa lösningen för att dela ett barnrum, även om du kanske eller inte har tillräckligt med utrymme, för även om du har tillräckligt med utrymme kan du alltid ta det för något annat. En sådan cool våningssäng kan bli en riktig personlig sovplats, även om den är på den lilla sidan. Lägga till gardiner och lampor – lampor är ett måste för alla våningssängar, eftersom varje barn har tillräckligt med ljus när de läser eller bara gör något, och det är också viktigt om ditt barn är rädd för att sova utan ljus. Han eller hon tänder ljuset ovanför sängen och stör inte alla andra barn. Se hur och var du kan sätta vägglampor och lampor nedan.

Sängdesign

Våningssängarna kan vara för två eller fyra barn, och designen kan vara vad som helst – välj vad dina barn gillar och håll dig till layout och färger. Det kan finnas två stegar eller bara en, det är upp till dig och din plats. Se till att det finns räcken på de översta sängarna så att dina barn stannar säkert på plats medan de sover. Du kan också inkludera några lådor i din säng för att göra utrymmet mer effektivt och inbyggda förvaringshyllor ovanför sängarna.

Ljus

Lamporna kan också vara olika. Välj dem baserat på stilen på ditt rum och dina sängar. Vanligtvis är detta enkla vägglampor och lampor som gör rummet mysigt och ganska funktionellt. Du kan placera dem var som helst – ovanför sängen, ovanför sänggaveln och på båda ställena för att få in mer ljus. Du kan också prova inbyggda lampor och andra lampor för att göra dina barns sovrum bekvämare utan att ta plats.

45 Funktionella och snygga våningssängar för barn med lampor |  Våningssäng .
25 Funktionella och snygga våningssängar för barn med lampor |  Barn våningssäng.
45 Funktionella och snygga våningssängar för barn med lampor - DigsDi
45 Funktionella och snygga våningssängar för barn med lampor - DigsDi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*