Funktionella nattduksbord

Funktionella nattduksbord

De flesta sovrummen behöver sängbord för att lagra små föremål som glasögon, en bok, en telefon och liknande som de flesta av oss behöver. Om du letar efter ett bekvämt nattduksbord och inte hittar det rätta, oroa dig inte, vi har förberett en hel rad coola moderna bord som du kan köpa just nu. De flesta av dem har din moderna sovrumsdekor och erbjuder funktioner som gott om praktiskt förvaringsutrymme. Intresserad? Låt oss börja!

Vid första anblicken ser Misko von Heim Evgi ut som ett genomsnittligt nattduksbord, minimalt och balanserat. Men när du räknar ut funktionerna kan du bara inte låta bli att fråga: ”Varför har ingen tänkt på det här förut?” En intern LED lyser starkt från insidan, lyser upp den genomskinliga toppen och tittar genom handtagsområdet. Genom att kombinera dessa två funktioner förblir ditt sovrum klart, men lika ljus – en lampa och nattduksbord i en, är det inte så smart? Jag gillar också den moderna designen med en typ av minimalistisk känsla som passar många sovrum.

Ottone, den senaste i Formabilios samling av moderna möbler, är enkel utan personlighet. Som en lekfull vårdnadshavare vid sängen livar Ottones ivriga ögon designen. Dessa fungerar också som funktionella handtag för en låda där du kan förvara alla nödvändigheter på ditt nattduksbord. Ett sådant coolt och modernt nattduksbord är en bra idé för alla moderna sovrum, och det finns i två versioner: med mörk och ljus låda som passar din interiör.

Den flytande hyllan från den spanska designstudion Oitenta är ganska enkel men erbjuder ett bra slag. Trähyllan är utformad för att hänga på väggen ovanför ett eluttag så att du också kan använda den som laddningsstation för alla dina enheter. Toppen är tillräckligt stor för att hålla en klocka, växt eller bok så att du kan använda den som ett nattduksbord eller som en vägghylla för dekorativa föremål. Dörren på framsidan öppnas för att avslöja uttaget och förvaringsutrymmet för dina kablar och laddare, som kan finnas i elastiken. Ett magnetlås håller dörren stängd.

Yeh Wall Table av den taiwanbaserade designern Kenyon Yeh för 2014-kollektionen av det danska designmärket är en tvåbent, skjutbar sidopanel. Konstruktionen består av en platt packmontering av komponenter med överdel och ben separata, vilket gör installationen enkel. Den cirkulära bordsskivan i pulverlackerat stål och röret viks i rät vinkel till en punkt som fäster vid väggen och förhindrar att den välter.

Funktionella möbler, mer och mer för ditt rum! Den här lilla sänglådearrangören är perfekt för förvaring av nycklar, böcker, kosmetika och allt annat du kan behöva när du lägger dig eller direkt efter att du vaknat. Detta fina lilla nattbord designades av Jean Pelle. Den är gjord av lönnträ, behandlad med vax, allt arbete är handgjort. Du kan använda låga ben, vilket är bra för låga sängar. Välj din konfiguration – med eller utan ben.

Väggutrymmet i våra hem används inte så bra. Det är därför Pippin är angelägen om att få ut det mesta av detta utrymme, särskilt utrymmet vid sängen om du inte har ett fungerande brödbräda med förvaring. Genom att justera rälshöjden och välja produkter kan du skapa din egen bit för att stödja allmänna aktiviteter i området – till exempel för att lagra böcker, nattljus eller annat. Det finns ett brett utbud av material att välja mellan, men hela linjen förenas med detaljer och färger. Stilen är helt minimalistisk, inget onödigt och passar nästan alla moderna interiörer. Det är en utmärkt platsbesparande idé!

Unika och funktionella nattduksidéer för moderna sovrum.
15 funktionella sängbord du önskar att du hade - Shelterne
Multifunktionella nattduksbord: sänglampan av Niels Kjelds
6 moderna och funktionella nattduksbord att köpa nu - DigsDi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*