Funktionella matbord

Funktionella matbord

I vår moderna värld kräver vi funktionalitet och coola möbler och matbord är inget undantag. Vem behöver ett vanligt matbord när du kan ha ett skrivbord och matbord i ett, ett hopfällbart matbord och till och med bord att leka med. Vissa matbord gör ett så djärvt uttalande att de lätt kan bli ett blickfång i alla rum. Låt mig presentera några av de coolaste matborddesignerna. Jag är säker på att du kommer att älska det.

Sapienstone Smart Slab från Kram / Weisshaar är ett nytt kompositbord som integrerar Iris Ceramicas värme-, kyl- och rörelsedetekteringsteknik direkt i stora keramiska plattor. Cirkulära värmeelement är placerade direkt under gästplattorna och håller dem vid en exakt temperatur på 42,5 ° C. Under tiden placeras kylelement strategiskt längs bordet för att hålla champagneflaskerna perfekt kylda.

Jugglerbordet har utvecklats för elegant mat och är den moderna tolkningen av ett matbord av SAYAR & GARIBEH från Beirut, som är inspirerad av libanesisk kultur, mat och tradition. Matbordet är fritt från överflödigt, onödigt utrymme och kan samtidigt fullgöra sin kärnfunktion: att dela mat till en grupp människor. Jonglörbordet sitter på vita marmorben och har keramiska tallrikar och skålar i olika storlekar och höjder som sitter jämnt i en molnliknande ram.

Duffy London har lagt till ett matbord i Abyss-samlingen. Det dynamiska objektet är tillverkat av glas och trä av hög kvalitet från skogar som förvaltas av Forest Stewardship Council. Det är både en konversationsbit och en funktionell. Arrangemanget av flera lager staplat glas och kompositpaneler av trä reproducerar det indiska havets dramatiska djup och skapar ett geologiskt tvärsnitt lika fascinerande som själva havet.

Designstudenten Austeja Platukyte skapade SWALLOW-bordet för att förena människor. Den smarta designen är redo för din egen bordsdekoration med inbyggda spår för en duk. Linnetyget går genom två slitsar nära bordets ändar och kommer med stålstavar i båda ändar för att hålla det snyggt och spänt. Stavarna glider ut så att duken kan lossna när du vill ha det.

Industrimöbler från vardagen var inspirationen för Atlas, ett bord från Sheffield. Den starka stålkonstruktionen mjuknar av den naturliga massiva ekplattan. Benens tillverkade stålram, där varje komponent enkelt klickar på plats, gör att bordet kan monteras eller demonteras snabbt på några minuter. Bordet kan användas som skrivbord eller matbord eftersom dess design är universell.

Eftersom köket är husets hjärta är matbordet ett viktigt möbel. När vi inte äter, jobbar vi eller barnen gör läxor, så vi ständigt stiger mellan våra olika behov. Vad vi behöver är ett bra bord som uppfyller alla behov. Prata om multifunktionalitet – Tabellen för två designad av Daniel Liss kombinerar flera funktioner i en. Det fungerar inte bara som ett skrivbord för två personer utan också som ett rymligt matbord för sex personer.

Detta är en cool variant för varje storstadslägenhet – picNYC-bord av Haiko Cornelissen Architecten. Bordet är tillverkat av aluminium med en unik bordsskiva – det är täckt med grönt gräsmatta. Vad kan vara mer naturligt än lite mat på gräset? Det är ett utmärkt tillfälle att njuta av en måltid och en bit av verklig natur. Gräset måste sköts väl och om det försummas kan det ge huset ett deprimerande utseende! Eftersom det är organiskt ruttnar det också och blir bortskämt. Grön revolution kommer till varje hem!

Designer Stelios Mousarris föreställde sig den berömda filmen Inception från 2010 i ett matbord. Den begränsade upplagan består av stål-, trä- och 3D-komponenter och är försedd med handmålade färgtekniker. Den är 250 cm lång, 76 cm hög och 150 cm bred. En glasyta på den böljande S-formade enheten fungerar som en bordsskiva där användarna kan äta.

Benjamin Nordsmarks Labyrinth Table skapades för att visa hur en extra dimension kan ges till ett välbekant objekt som ett bord genom att skapa ett litet universum i det. Labyrinten består av flera väggar under en diamantruta och inuti finns sex karaktäristiska figurer som kan flyttas med hjälp av handtag under.

Funktionellt industriellt Atlas matbord och skrivbord i ett - DigsDi
ett ganska häftigt liv .: Ett användbart matsal mittpunkt |  Äta middag.
17 bedårande matsalar med liten och funktionell matbord
17 bedårande matsalar med liten och funktionell matbord

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*