Funktionell mat i köksidéer

Funktionell mat i köksidéer

Att ha en separat matsal är en lyx i dessa dagar i denna smala rymdvärld, och matkök är en vanlig sak idag. Om du tvekar att skräddarsy organisationen så att den passar ditt utrymme bäst, här är några exempel och idéer.

Sömlös införlivande

Den enklaste idén är att sömlöst integrera en matsats i din köksinredning. Sätt bara ett matbord och stolar eller bänk där du kan och voila. Bättre att välja möbler i samma stil som ditt kök så att de ser ännu mer sömlösa ut. En sådan idé är utmärkt för små kök, men den passar alla rum.

Ett hörn i köket

Om du har ett fritt hörn i köket kan du använda det för att skapa en matplats. Det kan vara ett besvärligt hörn eller bara en del av ditt kök. Om det är litet, tänk på bankettsitsar för komfort och platsbesparing. När du lägger till ett matbord och stolar får du ett bekvämt hörn. Håll den i samma stil som resten av köket, du kan också lägga till färg och mönster – lägg i färgglada kuddar och välj färgglada klädsel till dem.

En köksö / matbord

Den mest populära och funktionella idén för ett matkök är en köksö som fungerar som ett matbord. Det kan vara en köksö med ett extra bord eller bara en ö som används för att äta. Det är upp till dig. Vill du ha en trendig touch? Gå till en köksö i en annan stil och betona köksdekorationen. Det kan vara ett modernt kök med en rustik ö, ett industrirum med en vintage köksö och så vidare. Sätt några stolar eller avföring och njut!

30 Fresh & Functional Eat-In Kitchen - House & Ho
Pin på 24+ Snygg och funktionell matkök
25 Snygga och funktionella matköksidéer - DigsDi
25 Snygga och funktionella matköksidéer |  Kök layout.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*