Funktionell ficklampa

Eftersom telefonen hade en ficklampa har ficklampor inte blivit så populära. Men Allocacocs FlashLight är den stora comeback av en fackla. Detta beror på att denna fackla är superfunktionell och är en helt ny version av den gamla och älskade biten.

FlashLight levereras i en tunn ram i storlek på en stav, som helt och hållet är tillverkad av eloxerad aluminium och samtidigt förblir elegant och lätt. LED-ficklampan på framsidan finns i både varma och kalla versioner och har en enda knapp som inte bara slår på och stänger av den utan också justerar ljusstyrkan. FlashLight är utformat för att fungera bättre och hålla längre. Den levereras med pennbatterisystemet och levereras med ett 18650 mAh Li-ion-batteri som håller upp till 75 timmar vid lägsta inställning.

FlashLight är tillräckligt kompakt för att kunna tas med dig. Den kan användas längre än en smartphone och under alla väderförhållanden och levereras med en rad tillbehör som gör den mycket mer än en ficklampa. Tillbehören förvandlar den till en nattlampa, en läslampa och en extremt elegant skrivbordslampa, som med hjälp av en reflektor sprider och sprider ljuset på ett utsökt sätt. FlashLight kan även användas utomhus tack vare dess vattentäthet och kan till och med bekvämt fästas på en cykel med sin cykelklämma, vilket gör den till en tillfällig strålkastare.

Funktionell ficklampa med tillbehör - DigsDi
Imalent DM21TW Cree XPL HI Neutral Vit LED Multifunktionell.
Giosolar multifunktionell ficklampa USB uppladdningsbar ficklampa sol.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*