Frukostbaridéer

Frukostbaridéer

Under förhållandena med platsbrist kan inte alla önskade zoner och utrymmen rymmas. En frukostkrog är ett utmärkt ställe att njuta av dina morgnar medan du äter och pratar med din familj, men inte alla kan ha en. Vad ska man göra? Gå till en frukostbar! En frukostbar är ett mindre område som inte tar så mycket utrymme, så det kan pressas in i ett litet kök. Det finns olika idéer för en sådan frukostbar. Låt oss titta på de coolaste.

Fönsterbräda frukost bar

En fönsterbräda är en fin bit att använda som frukostbord eller helt enkelt för måltider och drycker. Gör om möjligt en stor fönsterbräda och lägg till ett par avföring för komfort. Fönsterbrädan kan inte bara vara i köket – du kan inta alla andra rum, till exempel en balkong. Lägg till krukväxter och blommor här och där och voila – du har en fantastisk frukostbar med utsikt och massor av naturligt ljus. Imponerande!

Väggmonterad frukostbar

Ett väggmonterat bord eller en bordsskiva är en bra idé för ett litet utrymme. Den är också lämplig för den minsta rumslösningen. Fäst en bordsskiva var som helst och lägg till avföring. Det är allt du behöver göra. Föreställ dig en hopfällbar väggpanel för att göra rummet ännu mer funktionellt. Markera zonen med hängande lampor och lampor, lägg till en tavla eller en vägg så att den sticker ut och placera lite grönt för att visuellt separera utrymmet.

Kitchen Island frukostbar

Använd din lilla köksö som frukostbar! Det kan vara en bra idé att spara mycket utrymme – bara äta där när det inte används för matlagning. Det finns också coola köksöar med en upphöjd bordsdel att använda som bar – det är precis vad du behöver för att spara utrymme och ändå få en bar. Du kan också sätta en bordsskiva på en plats som inte tar mycket plats och lägga till avföring där. Kolla in några idéer vi har förberett!

Små kök med frukostbarer  Frukost bar kök.
25 Idéer för frukostbaren för små kök |  ComfyDwelling.c
Frukost Bar Belysning Idéer Half Walls 34+ Idéer # frukost.
Frukostbaridéer - 6 steg för att planera ett kök Frukost B.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*