Fristående klädhängare

Fristående klädhängare

Hösten är här och vintern är inte så långt, och garderober, krokar, galgar och stativ har aldrig varit lika relevanta som de är nu. Om du inte har köpt en riktig eller vill ändra den, här är några häftiga idéer för fristående garderober som inte tar mycket plats i din entré och bekvämt hyser dina kläder.

Kappträd

Ett kappaträd är ett traditionellt möbel och här har jag satt ihop de bitar som ser ut som riktiga träd och är inspirerade av växter. En sådan konfiguration ser väldigt intressant ut och ger fängslande utrymme i rummet, särskilt om du använder den i djärva färger. Även den mest minimalistiska utformningen av ett träd kommer att vara en blickfång för ett entréområde.

Garderobskombinationer med andra möbler

Det finns många funktionella delar som kombinerar en garderob och några andra möbler. Sådana föremål är perfekta för små ingångar. Dessa kan vara garderober i kombination med lådor där du kan lägga kuddar, filtar, paraplyer och andra saker. Du kan hitta en garderob i kombination med ett litet entrébord eller sittplats – det kan vara båda samtidigt. Det finns också garderober med öppna förvaringsartiklar som är bra att lagra. Du kan också sitta på förvaringslådan. Hitta fler idéer eller gör något du gillar om du känner dig smart.

Andra idéer

Det finns många olika konfigurationer för ditt ingångsområde: en modern garderob med pinnar fästa vid varandra, en industriell garderob med betonggolv och kopparrör, traditionella metallskåp med skoställ. Du kan också hitta mycket iögonfallande kappställ i metall i olika former och linjer. Kolla in idéerna nedan och bli inspirerad!

Topp 10: Moderna fristående klädhängare |  Modernt klädhängare, gratis.
Fristående klädhängare du kommer att älska 2020 |  Wayfa
Rosemary Lane Rustik 74 "x 19" Fristående rock i trä och järn.
Fristående klädhängare - Idéer på Fot

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*