Fringe Wrap Outfit Idéer

När du träffar eller umgås med vänner är det bäst att bära en mysig och avslappnad outfit som får dig att se tilltalande och vacker ut samtidigt. Det finns tider för snygga och sexiga kläder, men förmodligen inte när du chattar med vänner på en snabbmatsrestaurang. Ett sätt att se avslappnad och luftig ut är att bära fransomslaget som en del av din casual outfit. För att göra det enklare för dig har jag sammanställt några av de bästa idéerna för fransutrustning för dig. Låt oss dyka in.

Grå fransomslag med mörkblå skinny jeans


källa

Att ha på sig fransar är som att ha på sig en elegant version av en tjock tröja. Det är väldigt enkelt att utforma och, viktigast av allt, väldigt enkelt att ta av. För att starta listan visar jag dig en mycket enkel outfit. Du kan uppnå detta utseende genom att bära en grå fransomslag med en svart t-shirt och marina skinny jeans. Använd svarta ballerinor så att skorna ser vardagliga men eleganta ut.

Vit fransomslag med svart te & jeans

vita t-jeans med vit fransomslag
källa

För ett mer uppfriskande utseende kan du använda en ljusare nyans. Du kan till exempel försöka para ihop en vit fransomslag med en svart t-shirt för toppen. För den nedre delen, använd bara blå skinny jeans och ett par ljusrosa spetsiga tåklackar. Använd istället nakna sandaler när du vill se mer uppfriskande ut.

Vit fransomslag med rippade jeans

rippade jeans med vita fransar
källa

Längden eller storleken på fransförpackningen har betydelse. Jämfört med det vita fransomslaget från föregående outfit är detta vita fransomslag mycket större och ser nästan ut som en miniklänning. Kombinera den med blå rippade skinny jeans och svarta klackar för att komplettera denna outfit som får dig att se lång och smal ut.

Ljusrosa fransomslag med svarta leggings

ljusrosa svart fransade leggings
källa

För att se mer feminin ut är ett enkelt sätt att lägga lite rosa till din outfit. Till exempel kan du bära en ljusrosa fransomslag över en vit t-shirt. Bär svarta leggings för skinkorna och ett par ljusrosa klackar för ett enkelt och damligt sätt att slutföra denna outfit.

Grå linne fransförpackning med bomullsfodral

grå linne-bomulls leggings med fransar
källa

Inte bara kan kantkedjans färg göra stor skillnad, strukturen kan också göra stor skillnad. Till exempel, här är en mörkgrå kantad linnefärg som ger lite djup och seghet till mixen. Kombinera den med grå leggings och svarta läderstövlar för att se både snygg och vacker ut.

Använd den med mörkblå skinny jeans och ett boho-stil halsband

Mörkblå skinny jeans i boho-stil
källa

Vissa människor kanske tror att boho-stilen är något som är svårt att uppnå. Allt du behöver är ett litet boho-stilelement för att förvandla hela outfit. Du kan till exempel ha på dig en grå fransomslag med en vit t-shirt och ett långt boho-halsband för att forma detta boho-utseende. Bär dem med marina skinny jeans och ljusrosa klackar med öppna tår för ett enkelt och rent sätt att komplettera outfit.

Grå fransomslag med svarta skinny jeans

Grå fransar svarta skinny jeans
källa

Denna outfit måste vara den mest minimala outfit på listan. Det sätt på vilket fransbandet bärs så att den vita toppen är helt osynlig gör att outfit ser extra enkelt ut. Använd den med svarta skinny jeans och svarta loafers för att se mörk och snygg ut.

Vit omslag med svarta skinny jeans

vit wrap svart skinny jeans
källa

Precis när du tänker att alla omslag har samma snitt eller till och med ser likadana ut, ska jag visa dig den här vita kantade omslaget med en kåpan. Koppla ihop den med svarta skinny jeans och vita sneakers för att uppnå detta svartvita utseende som är både mysigt och vackert.

Neonrosa fransomslag med grå skinny jeans

Neonrosa fransar med grå skinny jeans
källa

Om jag var tvungen att välja en färg som fick dig att se både feminin och iögonfallande ut, skulle neonrosa vara ett ganska säkert val. För att införliva detta i ditt avslappnade utseende kan du bära en neonrosa fransomslag med en svart t-shirt för toppen. Kombinera dem med grå, smala lastbyxor och svarta ballerinor.

Flerfärgat randigt stickat fransband med en helt svart outfit

Flerfärgat randigt stickat fransar omsluter vilken svart outfit som helst
källa

För ett glatt och damliknande utseende kan du välja ett regnbågsfärgat, randigt fransband av stickat tyg. För att verkligen visa upp omslaget, bär det över en svart t-shirt och svarta skinny jeans. De svarta ballerinorna är de perfekta skorna för att hålla kläderna smala och minimala.

Grå kashmiromslag med fransar och höga läderstövlar

Lårhöga läderstövlar i grå kashmir
källa

Ett annat sätt att se riktigt snygg ut är att bära de bruna knähöga läderstövlarna. Du kan kombinera den med en lång grå fransomslag och mörkblå skinny jeans. Det är allt. Det ser enkelt ut på papper, men klädseln ser faktiskt snygg och djup ut.

Använd den med en grå t-shirt och gröna smala byxor

grå t-shirt grön skinny byxor
källa

Om du är lite uttråkad av att ha på dig jeans eller leggings hela tiden, låt oss prova denna outfit med de gröna smala byxorna. Kombinera byxorna med en grå t-shirt och en grå lång fransad wrap med en halsringning. För skorna kan du ha på dig ett par svarta läderstövlar i mellankalv för att se mer unika och snygga ut.

Randig blommig fransomslag med vit maxiklänning

vit maxiklänning i crepe blommiga fransar
källa

Denna outfit är mycket mer damlig och mogen, speciellt jämfört med de andra nämnda kläderna. För att uppnå detta fantastiska utseende kan du bära en crepe fransomslag med blommiga detaljer och lägga den över en vit maxiklänning. Kombinera dem med nakna sandaler för att ge outfit en särskilt feminin touch.

Vit wrap med blå skinny jeans

vita omlott blå skinny jeans
källa

För en mycket avslappnad look som du kan ha på hösten är en typisk outfit att bära en långärmad vit t-shirt med blå jeans. Byt ut din långärmade T-shirt med en vit fransomslag för att göra outfit mer luftigt och snyggt. Lägg till en mer avslappnad twist på din outfit med vita sneakers.

Grå fransomslag med rippade blå jeans

grå fransiga blå jeans
källa

Här är en annan super casual look. Du kan fylla på den med en grå knäppning som en typisk vit t-shirt och denimdräkt. För skorna kan du bära vita sneakers eller, snyggare, ett par svarta och vita höga Converse.

Hoppas att du gillar de idéer som jag just delade med dig. Om du aldrig har försökt ha på dig en fransomslag, välj bara en outfitidé ovan och försök att efterlikna den. För det mesta är det mycket roligt att utöka outfit-spelet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*