Fringe Sweater Outfit Idéer

Fringe Sweater Outfit Idéer

Idag ska jag prata om något som får dig att se mysig och luftig ut. Det snygga magiska föremålet är den kantade tröjan. Du kommer att bli förvånad över hur unik och snygg det får dig att se ut. Vid första anblicken kan du känna att det är mycket svårt att skapa något unikt. Men när du parar ihop det med enkla bitar som skinny jeans eller pojkvänjeans är det förvånansvärt lätt att ta av. För att visa dig fler sätt att utforma, har jag sammanställt några riktigt bra idéer för fransfröjor för dig. Låt oss titta på dem nu.

Svart skinnjacka med vit fransad tröja och vidbyxor


källa

För att starta den här listan över mysiga och attraktiva outfitidéer med en liten överraskning, ska jag visa dig en cool och lite mörk outfit. För att forma denna outfit kan du bära en vit fransad tunikatröja med svart skinnjacka. Koppla ihop dem med svarta kakibyxor med vida ben. Använd svarta canvasskor för att göra det coola utseendet.

Green Fringe Blanket-tröja med förkortade slim fit-rippade jeans

Filttröja med gröna fransar och beskurna jeans med smal passform
källa

Om du vill se mer unik och luftig ut är det en bra idé att bära en kantad omslag. Till exempel kan du bära en grön långdragen tröja med en fransad omslag över en grön skärningstopp. Kombinera dem med ljusblå slim fit-jeans med en riven och manschett. Ett par bruna chelsea ankelstövlar i läder är ett elegant tillskott till ditt utseende.

Horisontellt randig svartvit kavaj med kantad tröja

horisontellt randig svart och vit blazer med en fransad tröja
källa

För att uppnå detta eleganta och unika affärsavslappnade utseende kan du bära en vit fransad tröja och toppa den med en svartvit randig kavajjacka för att skapa några snygga lager. Kombinera dessa bitar med svarta skinny jeans. Bär ett par svarta ballerina lägenheter för dina skor för att göra din outfit i stil.

Svart maxikanttröja med knälång kjol

svart maxikantad tröja med knälång kjol
källa

För att forma denna mysiga och attraktiva affärs-casual outfit kan du bära en svart fransad tröja i maxilängd som fokus för din outfit. Koppla ihop den med en svart knälång pennkjol för att se snygg och professionell ut. För skorna kan du bära ett par pärlhåriga vita spetsiga klackar för att se elegant och uppfriskande ut.

Grå tunika kofta med fransar, randig topp och bruna stövlar

grå tunika kofta med fransar, randig topp och bruna stövlar
källa

Detta är en luftig och snygg outfit som du kan ha på dig både som en casual casual outfit och som en street outfit. För att forma detta utseende kan du bära en svartvit randig linne med en grå kofta med en tunika frans. Kombinera dem med ljusblå jeans med smal passform och knähöga stövlar i brunt läder för att se helt elegant ut.

Mörkblå fransad tröja med grå jeans

Mörkblå fransad tröja med grå jeans
källa

Detta är en ganska kreativt designad tröja. I detalj är det en mörkblå tröja med svarta fransar. Du kan para ihop den med en grå rippad slim fit-jeans för att se avslappnad och smal ut. För skorna kan du bära ett par silver, metalliska spetsiga, glänsande lägenheter för att se mer märkbara ut.

Blushrosa tunika franströja med vita jeans

rodnadströja med tunika fransar med vita jeans
källa

För att uppnå denna luftiga och avslappnade outfit som är perfekt för en utomhus-hangout, kan du bära en grå tröja med tunika fransar och avslappnad passform som kärnan i outfit. Kombinera den med vita slim fit-jeans för ett mer uppfriskande utseende. Bär ett par knähöga stövlar av grå mocka för skorna för att ge en damliknande touch till utseendet.

Limegrön stickad tröja med fransar och grå veckad minikjol i bomull

Limegrön stickad tröja med fransar och grå veckad minikjol i bomull
källa

Detta är en mycket kreativt designad outfit som använder den sällsynta men ändå attraktiva färgkombinationen grön och grå. För att applicera denna kombination på din outfit kan du bära en ljusgrön kortärmad franströja med ett par grå skater bomull höghöjd minikjol. Koppla ihop dem med vita sandaler för att se uppfriskande och unika ut.

Elfenben fransad tunika hög låg tröja med mörkblå manschett jeans

Elfenben fransad tunika hög låg tröja med mörkblå manschett jeans
källa

Om du letar efter en outfit som kan få dig att se ungdomlig och mysig ut, är det här en bra idé för dig. Till toppen kan du bära en vit t-shirt och sätta en elfenben långdragen stickad tröja med fransar över. Kombinera dessa bitar med mörkblå skinny jeans med manschetter. Bär ett par bruna utklädningsstövlar för att avsluta din outfit i stil.

Grå tunika fransomslagströja med blå förstörda jeans

grå omslagströja med fransar och blå, förstörda jeans
källa

För att forma det här snygga och luftiga utseendet kan du bära en lätt heathered tunika fransomslagströja som fokus för din outfit. Koppla ihop den med en blå förstörd pojkvänjeans för att se snygg och pojkig ut. För skorna skulle antingen vita sneakers och svarta fotkängor fungera perfekt.

Vit tunika tröja frans klänning med plattform skor med öppna tår

vit tunika tröja frans klänning med öppna tå skor
källa

Låt oss nu titta på en fin variant av den fransade tröjan i denna vita tunika tröja fransade klänning. Du kan definitivt ha vita eller svarta minishorts under klänningen om du vill lägga till ett extra lager. Kombinera klänningen med ett par ljusrosa platåskor med öppen tå för ett superchikt och minimalistiskt utseende.

Grå kofta med fransar och vita skinny jeans

grå kofta med fransar och vita skinny jeans
källa

För att forma denna luftiga business-casual outfit kan du bära en grå kofta med en tunika fransar över en svart linne med en urringning. Koppla ihop dem med vita skinny jeans för att se uppfriskande och smal ut. För skorna kan du bära ett par grå mockaskor för att se unika och rena ut.

Elfenbenströja med avslappnad passform och vita skinny jeans

Avslappnad tröja med elfenbenskanter och vita skinny jeans
källa

Detta är en minimal outfit som kan få dig att se väldigt attraktiv och lättillgänglig ut. Bär en tröja i elfenbensfärg med en avslappnad passform. Koppla ihop den med vita skinny jeans för en uppfriskande touch. Håll bara skorna rena för skorna genom att bära ett par vita öppna klackar.

Hoppas att du gillar de frynsade idéerna om tröjautrustning som jag presenterade för dig ovan. Se om du gillar den luftiga och snygga känslan som följer med dem.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*