Frayed Bottom Jeans Outfit Idéer

Frayed Bottom Jeans Outfit Idéer

När det gäller jeans är det en av de största trenderna idag att ha på sig slitna jeans. Det var ett populärt sätt att utforma sina favoritbyxor för fashionistas. Det ser high street stil ut och är väldigt enkelt chic.

Slitna jeans kan göra polerade kläder till kantiga. Och gissa vad? Du behöver inte spendera några pengar för att få dessa jeans. Du kan göra dem enkelt.
Street-flickor, modebloggare och influencers älskar den här typen av jeans. Varför testar du inte dem också? Jag måste erkänna att efter att ha undersökt det här inlägget hade jag en enorm önskan att äga slitna jeans. Låt oss börja.

Sommar slitna jeans

slitna jeans på sommaren
källa
Bär jeans på sommaren? Räkna mig där! Dessa slitna underdelar ser bra ut i kombination med en sommar randig blus med volanger och klockärmar. Det här utseendet är enkelt och väldigt elegant. Fyll på med svarta spetsiga klackar.

Eleganta och eleganta slitna jeans

slitna nedre jeans svart kavaj
källa
En svart kavaj är en evig häftklammer som varje tjej borde ha i sin garderob. Istället för att para ihop den med svarta byxor, prova slitna jeans och ett elegant svart bälte. Komplettera ditt utseende med stiliga stiletter.

Ränder och svarta slitna jeans

slitna nedre jeanssvarta
källa
Randiga blusar är också kända som bretonska. De är en av pelarna i parisisk stil. Om du vill se ut som en fransk tjej vet du vad du ska göra. I stället för vanliga jeans, välj jeans med fransar. De ger din svartvita outfit en kantig och trendig look.

Som en parisare

Parisiska slitna jeans
källa
När det gäller fransk stil, här är ett bra exempel på hur man ser smidigt ut som en riktig parisare. Blå jeans, randiga, tjocka, stora tröjor och avslappnat hår är pelarna i hennes utseende. Du kan välja mellan stycken eller lägenheter. Det beror på dig.

Marinblå turtleneck

slitna jeans med tjock turtleneck
källa
Den tjocka sköldpaddan i marin är en bra häftklammer för jobbet. Det är bekvämt och elegant samtidigt. I kombination med slitna jeans får du en avslappnad, enkel kombination som är perfekt för en vardaglig outfit eller kontor.

Rött är måsteet

slitna botten jeans ormskinn stövlar
källa
Stora tröjor är en bra häftklammer för vintern. De är varma, mjuka och framför allt väldigt eleganta. Men ankelstövlar med ormskinn gör uttalandet. Denna kombination är också bra tack vare slitna jeans.

Leopardtryck gör ett uttalande

slitna botten jeans röda stövlar
källa
Leopardtryck är underskattat. Det ser inte billigt ut när du parar ihop det med eleganta uttalanden. Som du ser valde den här modeflickan slitna jeans, röda stövlar och en svart turtleneck. Denna outfit är det perfekta alternativet för vardagskläder.

Klockbotten och stickad topp

slitna jeans stickad topp
källa
Denna look kan ses på gatustil. Det ser väldigt intressant och elegant ut. Bell bottnar med en sliten fåll är mycket smickrande. Du kan para ihop dem med snörade sandaler och bära en snygg svart koppling.

Blå jeans vit skjorta

sliten botten jeans vit skjorta blazer
källa
Lana Del Rey sjunger en sång om jeans och en vit skjorta. Finns det mer än så, behöver du börja bära den här kombinationen?
Den grå blazern ser väldigt elegant ut, medan kombinationen av vit skjorta och jeans är elegant och avslappnad. Sandaler med klackhäl ger dig en retro-känsla.

Svart skräddarsydd kavaj

Slitna jeansjacka
källa
Den stora svarta kavajen är dekorerad med läderärmar och fickor på fållen. Guldknappar ger det också en elegant känsla. Blå jeans är perfekta för vardagskläder, så tveka inte att bära dem hela tiden. Bär sandaler i guld med remmar för ett glamoröst utseende.

Grön rapsodi

slitna nedre jeansgröna
källa
Jag vet inte om dig men jag älskar inte grön färg. Men när jag såg den här gröna ruffle-toppen kände jag mig omedelbart kär.
Kombinerat med slitna jeans och vita klackar gör denna topp verkligen ett uttalande.

Rött är varmt

sliten röd tröja med jeans
källa
Rött var definitivt säsongens färg. Du kunde se flickorna alla i rött – allt såg väldigt trevligt ut.
Om du inte tycker om ett helt rött utseende kan du definitivt gå efter något liknande. Jeans och en bekväm röd tröja är ett idealiskt alternativ för vardagskläder eller andra arbetskläder.

Stövlar i lackläder

slitna jeans, röd, tjock tröja
källa
Patentläder är för närvarande ett av de mest populära materialen. Det ses mest på stövlarna och trenchcoatsna. Allt jag kan säga om dessa burgundy spetsiga fotstövlar är så härliga. De passar perfekt med en tjock röd tröja och slitna jeans.

Nyanser av brunt

slitna jeans jeans
källa
Jag är ett stort fan av jordtoner. Brun beige och kamel har länge varit en av mina favoritfärger. Detta kan också vara fallet med den här tjejen: Hon bär en vit T-shirt, en brun kappa och matchande mockaskor. Du kan vara säker på att du känner dig bekväm och mycket elegant samtidigt.

Pufferjacka

slitna pufferjacka med lägre jeans
källa
Pufferjackor är inte bara varma och mjuka utan också mycket snygga. De var en enorm trend just nu, så det är ingen överraskning att alla tjejer bar dem.
Välj den här härliga pufferjackan i satin och para ihop den med slitna jeans och svarta fotkängor.

Vita slitna jeans

slitna nedre jeans vita
källa
Sommaren kommer så gör dig redo för det! Tänk först att du måste byta ut dina blå jeans mot vita fransade jeans. Välj också några ljusa färger. De kommer att förbättra ditt humör och du kommer att må bättre när solen kommer upp och vädret är fantastiskt.

Sammetbroderad jacka

slitna jeans i sammetbotten
källa
Sammet plus broderi? Jag tycker att det här är ett utmärkt val! En sammet bomberjacka med blommiga broderdetaljer är ett fantastiskt kläder att para ihop med jeans. Du kan gå ännu mer excentrisk och välja silvermetalliska sandaler. Varför inte? De ser retro ut och mycket bekväma med en blockklack.

Gingham-kappa

Gingham slitna jeans
källa
Gingham är ett tryck som du kan antingen älska eller hata. Det ser bra ut ihop med en annan färg, vilket är ett stort plus. Den här tjejen valde en vit blus, svart och vit ginghamrock och mjuka rosa fotklackar.

Hoppas att du gillade dessa outfitidéer!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*