Förvaringsutrymme under soffbordets idéer

Förvaringsutrymme under soffbordets idéer

I våra moderna hem står vi ofta inför problemet med brist på utrymme, särskilt med förvaring. Om du funderar på hur och var du ska organisera din förvaring har vi en underbar men mycket enkel idé för dig: Använd utrymmet under ditt soffbord! Jag är säker på att du har glömt, även om det är fantastiskt och du kan ha massor av saker där. Vissa soffbord har redan en hylla eller hyllor, men det finns fortfarande lite utrymme under hyllorna och du kan använda den. Om ditt soffbord inte har några alternativ, lägg bara avföring, böcker, kuddar eller vad du vill under. Vi har satt ihop några idéer för att få inspiration och ha kul!

Förvara direkt under bordet

Du kan använda utrymmet under bordet för att lagra vad du vill: lägg kuddar, filtar, böcker och andra saker där. Om du har ett klart glas eller akrylbord är de en del av din inredning, och om det inte är vanligt kommer de att döljas vilket innebär att ditt utrymme blir mindre rörigt. Den enda nackdelen med denna idé är att dina föremål kommer att placeras direkt på golvet. Detta är inte alltid det bästa alternativet, särskilt om du har små barn eller husdjur som de kan nå.

Lägg upp en korg eller låda

En annan idé, som jag tycker är lite mer funktionell, är att lägga några korgar eller lådor under soffbordet. Det finns massor av idéer för sådana behållare: stora skålar, plattformar, korgar och vävda lådor, lådor och trälådor och mycket mer – använd dem enligt den stil du vill lägga till utrymmet. Fördelen med denna idé är att föremålen inte placeras direkt på golvet och inte är lättillgängliga.

Lägg dina möbler under bordet

En annan idé för att spara utrymme är att placera möblerna du inte behöver under soffbordet. Dessa är vanligtvis avföring, avföring och minibord och soffbord. Ottomaner och avföring kan också ha lite lagringsutrymme inuti – smart, eller hur? Få fler idéer nedan och njut!

Snygg lagringshemlighet: Slösa inte bort utrymmet under ditt kaffe.
Förvaringsutrymme under soffbordets idéer  Rustika soffbord.
Inredning och hemdesign: Förvaringsutrymme under.
Förvaringsutrymme under soffbordet: 36 idéer - DigsDi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*