Förvaring av badrumstillbehör

Förvaring av badrumstillbehör

Badrummen är ofta små och deras inredning och tillbehör ska vara så funktionella som möjligt. Samlingen vi presenterar idag är exakt så här: maximal funktionalitet plus snygg och enkel design.

Ever Life Design presenterar Dot, ett multifunktionellt modulsystem för badrumstillbehör som är inspirerad av den blygsamma svarta pricken. Hjärtat i Dot är just det, en enkel metallcylinder som bär en ännu enklare ståltråd och i sin tur stöder flera kreativa konfigurationer för exakt placering av badrumstillbehör. Möjligheterna är många: handduksskenor, en enkel och elegant hylla, perfekt för tvål, tandborste eller badhandduk och många andra idéer. Alternativ för Dot inkluderar bearbetad mässing eller krom.

Tack vare den noggranna designen och de tekniska egenskaperna hos den här nya linjen är DOT lämplig för både trånga utrymmen och rymliga badrum: en tunn men stark stålkabel som glider i ett cylindriskt fast material och fästs på väggen. Eleganta detaljer, okonventionella material, mångsidighet och tvärfunktionalitet – det här är egenskaperna hos DOT – bli inspirerad att köpa lite till ditt eget badrum!

Badrumsförvaringstillbehör för boende i lägenheter under 100 $.
Badrumsmöbler - Badrumstillbehörssamling |  Hemma .
Badrumsförvaringstillbehör för boende i lägenheter under 100 $.
Amazon.com: Mason Jar Badrumsförvaringsarrangör - Gnuggad med olja.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*