Första lägenhet Essentials

Dagens sammanställning är rätt för årtusenden – du har nog säkrat din första lägenhet och undrat hur du ska dekorera och vilka föremål du ska köpa först. Du måste sakta fylla ditt nya utrymme samtidigt som du betalar resten av räkningarna. Denna sammanfattning innehåller inte väsentliga föremål som sängar, kylskåp, krukor och bord, utan några saker som ger ditt utrymme personlighet och komfort. Vi vet att detta är en av de viktigaste sakerna av allt.

vardagsrum

 1. Mattor ger varje rum karaktär och komfort. För vissa stilar som boho chic är detta viktigt. Välj en tryckt matta eller en med detaljer som matchar det stämning du väljer.
 2. En uttalande spegel eller ett konstverk. Detta är en annan idé för att lägga till en personlig touch i rummet och dekorera en tom vägg med alla konstverk eller affischer som du gillar. Om du föredrar att ta designroten kan en stor inramad spegel verkligen knyta ihop utrymmet också.
 3. Med tanke på att de flesta lägenheter inte har en trädgård behöver du många växter hemma. Välj stora växter som ormbunkar, kaktusar eller gummiplanter som är mycket lätta att ta hand om. Lägga till intressanta vaser och handgjorda lerkrukor gör din växt ännu bättre.
 4. Bönsäckar eller en ottoman. Bönsäckar är fantastiska bekväma sittplatser som inte tar mycket plats och inte kräver svår rengöring. En ottoman kan också fungera som ett soffbord, vilket är mycket funktionellt.
 5. Två stora kuddar och ett kast. Investera i två stora kuddar och ett färgglatt kast för att täcka din soffa och du är redo att vara värd för din första filmkväll.

kök

 1. Nyckfulla koppar och glas. Trendiga dryckesvaror med djärva slagord är mycket populära just nu. Fyra extra stora vinglas ger varje kök en elegant touch, speciellt om du har öppna skåp.
 2. Kökshållare. Du måste visa ditt bestick, men också organisera det. Köp en snygg köksredskapshållare, en gjord av rostfritt stål och mässing vilket är ganska bra i det här fallet, och förvara dina stora köksredskap.

sovrum

 1. Nattduksbord. Sängbord erbjuder extra förvaringsutrymme och plats för dina lampor. De kan vara samma, likadana eller till och med inte matcha, vilket är en het trend. Att lägga till lampor och allt annat du vill förvara gör att du känner dig bekväm och hemma.
 2. Korgkorgar är bra för badrum och sovrum och är mycket prisvärda. De kan användas för att lagra olika saker, och du kan lägga krukor i dem också.
 3. Utsatt klädstång. Visa upp dina snygga kläder och gör dem till en del av inredningen: utsiktsskåp är mycket populära nu och ser väldigt trendiga ut.
 4. Ett skrivbord och en stol. Detta är för de av er som inte har en separat arbetsvinkel – ordna detta i ditt sovrum. Välj ett skrivbord och en stol som du gillar, kanske gamla att renovera och skapa det du gillar för ditt hem. lägg till en snygg lampa och plantera och voila!

bad

 1. En hängande förvaringsbehållare för bad- / duschprodukter – allt är helt klart här.
 2. Snygga handdukar på en galge. Se till att du har en hängd nära diskbänken så att gästerna kan steka av händerna.
 3. Förvaringsbehållare. Håll ditt badrum organiserat på ett elegant sätt och lägg till lämpliga behållare i din badrumsstil.
 4. Doftljus eller brännare för eteriska oljor. Fyll ditt badrum med härliga, avkopplande dofter som kommer att hålla det naturligt friskt hela dagen och är säker på att göra dina badupplevelser mer avkopplande.
 5. En badrumsmatta. Dessa kan samla många bakterier. Så köp ett gummi eller ett lätt att rengöra. Ju mörkare färgen desto bättre.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*