Fönsterlådeplanterare

Våren är precis runt hörnet och om du är orolig för utomhusinredning och möbler är det här en cool idé att fräscha upp ditt hemutseende från utsidan – lägg till planteringsmaskiner för fönsterlådor! Detta är en cool och lite gammaldags idé som ger ditt hem en cool, fräsch touch. Vad ska du plantera där? Blommor, gröna, löv, även grönsaker och bär! Du kan göra dem själv eller köpa dem – så många du behöver. Här är några idéer du kanske gillar.

Träplanterare

Fönsterlådeplanterare är oftare gjorda av trä, ett traditionellt material som är lätt att komma till. Tänk på ditt hems yttre utseende och välj sedan utseendet på din låda: modern och elegant, traditionell och panelerad, rustik och lamell. Ta en låda och måla den vilken färg du vill utan att lägga till några speciella accenter – det här är en modernare och fräschare idé. Om du vill ha en naturlig touch, täck helt lådplanteraren med kvistar och kvistar. Om du föredrar ett traditionellt och klassiskt utseende, gå till paneldosa lådplanterare. En rustik färgad planter är en bra idé för en bondgård. Ju mörkare fläcken är, desto starkare blir kontrasten.

När du har valt en planter, måste du välja växter och blommor för den. Och igen – om du vill ha en rustik känsla, lägg till bär, kål, örter och blanda dem med blommor. Om du föredrar ett mer modernt utseende, fyll i planteringen med mycket grönska och lövverk.

Planterare av metall

En metallplanter för fönsterlådor är sällsynt, men de är inte mindre snygga och mer hållbara än träfönsterlådeplanterare. Om du föredrar ett modernare utseende, välj en slät yta, kanske en målad. Om du föredrar ett mer traditionellt och sofistikerat utseende, välj en fönsterplanter med krukväxter och blommor inuti. Med en sådan planter kan du byta växter och blommor när som helst.

Tio DIY-fönsterlådor-idéer med gratis byggplaner.
Tio DIY-fönsterlådor-idéer med gratis byggplaner.
84 "New York, NY Fönster B
20 bästa DIY fönsterlåda idéer - Hur man gör ett fönster B

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*