Flytande skrivbord för hemmakontor

Flytande skrivbord för hemmakontor

Flytande möbler blir alltmer populära eftersom de sparar plats och ser väldigt moderna och intressanta ut. På grund av det lätta utseendet är det här en bra idé för små utrymmen. Vi har redan delat med mig av några idéer – hyllor, fåfängel mm, och idag vill jag inspirera dig med några flytande skrivbord.

Ett flytande skrivbord är en bra idé för ett hemmakontor eller arbetsområde, för ett barnområde eller annat. Den kan vara stor och springa längs en hel vägg, eller så kan den vara liten – bara för en bärbar dator. Du kan hitta eller göra delar med lådor eller fack, eller bara elegant och tänker – det är upp till dig. Är du redo att titta på några exempel? Nu går vi!

Flytande skrivbord + matchande hyllor

En av de coolaste moderna idéerna som är enormt populär för alla typer av arbetsytor är ett flytande skrivbord med matchande flytande hyllor ovanför. En sådan kombination ser väldigt lakonisk och snygg ut och är perfekt för moderna, skandinaviska, minimalistiska, industriella och många andra utrymmen. Skrivbordet är vanligtvis bredare än hyllorna ovan för att göra det bekvämare att sitta på och hyllorna och skrivbordet brukar gå ihop – av samma plywood eller trä. Om det inte finns tillräckligt med ljus, välj upplysta hyllor och ytterligare lampor. Skrivbordet kan erbjuda förvaringsutrymme – lådor eller fack – eller det kan bara vara tänkbart och elegant att matcha utseendet ännu bättre.

Flytande skrivbord

Om du inte behöver hyllor eller inte vill göra en, är ett flytande skrivbord också ett utmärkt val. Fäst en på väggen bredvid fönstret för tillräckligt med ljus, eller gå till en hel vägg. Flytande hörnbord är också vackra – det är ett utmärkt sätt att dekorera ett besvärligt hörn. Om du behöver ett större skrivbord, till exempel ett skrivbord för två eller tre personer, ta några väggar och bygg ett långt flytande skrivbord. Glöm inte förvaringsutrymme – lådor och lådfack är välkomna!

27 fantastiska flytande skrivbord för ditt hemmakontor - DigsDi
Idéer för kontorsbelysning: bli kär i den här kontorsbelysningen.
10 Eleganta, snygga och platsbesparande flytande des
27 fantastiska flytande skrivbord för ditt hemmakontor - DigsDi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*