Flytande nattduksbord

Flytande nattduksbord

Idag står vi ofta inför problemet med platsbrist och sovrum är ett av de utrymmen vi aldrig gör stora – vi behöver bara ett mysigt hörn att sova i. Om du har ett litet sovrum letar du antagligen efter utrymme -sparande idéer för att göra det mer funktionellt och vi har några till dig! Använd å ena sidan förvaringsutrymmet under sängen, å andra sidan funktionella möbler och plats för små saker, till exempel flytande nattduksbord.

Konceptet med flytande möbler är mycket populärt idag och används inte bara för små utrymmen. Flytande möbler tar inte mycket utrymme, och när det gäller utrymmet tar det inte plats och ser inte skrymmande ut, vilket också är viktigt för alla rum, och flytande möbler uppfyller perfekt sin lagringsfunktion. Låt oss ta en titt på de coolaste flytande nattduksborden för att göra ett val.

Flytande hyllor

Den minsta idén som skulle se luftig ut och inte få ens det minsta sovrummet att se skrymmande ut är ett flytande nattduksbord. En liten och tunn sänghylla är en bra idé för absolut alla rum, från minimalistiska till flickor, och du kan hitta många konfigurationer av sådana hyllor – inte bara vanliga utan också olika geometriska och böjda delar. En sådan flytande hylla är lätt att bygga själv – spendera inte pengar, fäst bara en träskiva på väggen.

Box sängbord

En öppen låda är en mycket kreativ idé för ett nattduksbord – fäst en trälåda på väggen och voila, du har en förvaringsdel med en bordsskiva och förvaringsutrymme inuti. Du kan också lägga till flera rutor för att skapa mer lagringsutrymme och hålla fler saker som du kan behöva. En sådan idé är lätt att skapa själv. Ta bara ett par skugglådor eller riktiga och börja tinka!

Sängbord med lådor

Lådor håller saker dolda och inte dammiga, så det här är en bra idé för ett nattduksbord. Ditt flytande nattduksbord kan bestå av bara en låda som rymmer många saker, eller så kan du bara ha en eller flera lådor förutom ett öppet förvaringsutrymme. Det finns också kreativa sängbord med skjutdörrar istället för lådor, bli inspirerad!

21 DIY flytande nattduksbord - Floating Shelf Nightstand Ide
Amazon.com: Flytande nattduksbord i massiv valnöt: Handma
21 DIY flytande nattduksbord - Floating Shelf Nightstand Ide
Modern Nightstand Floating Nightstand Floating Night Stand |  Et

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*