Flora-inspirerade möbellampor

Flora-inspirerade möbellampor

Det är höst och du kan knappt se en blomma, även om vi saknar frodiga blommor och grönska som vi njuter av under våren och sommaren. Oroa dig inte, det finns ett sätt att åtgärda situationen – bara blommlampor och möbler i ditt hem, och blommor och gröna kommer alltid att vara med dig oavsett årstid. Här är några coola och iögonfallande föremål som du kan köpa just nu.

Berlinstudion Lieven inspirerades av rörelser i naturen när de designade inMOOV-lampan, till exempel när blommor öppnas. Kroppen på den facetterade lampan är gjord av den inverterbara skivan som de själva gjorde. På grund av vikningen och utfällningen av den inverterbara skivan kan lampan växla från en mindre till en mycket större, långsträckt lampa. Det finns LED-remsor gömda inuti vars färgtemperatur ändras beroende på om lampan är öppen, vilket skapar ett mjukt ljus som lyser upp taket eller stängs, vilket skapar ett mer fokuserat, varmt ljus som pekar nedåt. Enheten kan enkelt öppnas och stängas för hand.

Den här smarta designen kan tyckas lite uppenbar, men den är faktiskt ganska tankeväckande! BLUM-lampans blommiga inspiration är tydlig i sin form, men kan också inspireras av den levande växtens energiprocess. Placera anläggningen vid fönstret och solpaneler kommer att skörda solenergin för att driva de ljusa LED-lamporna. Det är blomman som ger tillbaka något efter solnedgången!

Denna Flower Power-ljuskrona från VGnewtrend presenterades vid Euroluce 2017. Det är en ode till våren, naturens uppvaknande i förtrollande ljusa färger med subtila nyanser. Flower Power är triumf av rosa tulpaner som kommer att markera ditt utrymme på ett riktigt originellt sätt. Denna speciella, charmiga ljuskrona, som görs exklusivt på beställning, består av en mängd konstgjorda tulpaner från VGnewtrend, mellan vilka LED-lampor i Murano-glas är harmoniskt anordnade. Ljuskronans färger kan ändras enligt kundens krav.

Bloom är en serie av tre bordslampor som är inspirerade av former från naturen. Liksom stora droppar kan nyanser anslutas till knoppar, frukter eller vatten, medan sömmarna i konstruktionen påminner om fibrer. Stålkonstruktioner har olika höjder, vilket bidrar till föreningen av organiska kroppar.

Ambienta är designad som en lampa som också innehåller en självvattnande planter. Lampan lyser inte bara upp rummet utan lyser också ner på växterna och förser dem med deras dagliga fotosyntesbehov. LED-lamporna i lampan efterliknar naturligt vitt ljus som gör att blommor kan växa och kan också växlas till omgivande ljus om du vill ha något mer mjukt för ditt utrymme. Lätt att använda från början, lampan har en design som integrerar och separerar elektriska komponenter från marken och vattnet. Den centrala kanalen bär vattnet i botten och häll regelbundet vatten i öppningen högst upp. Jordbädden är faktiskt ett tekniskt material som kallas stenull som är känt för att hålla kvar vatten och låta växter växa snabbare.

Denna botaniskt inspirerade klocka designades av designern Svetlana Mikhailova och gjord av fanér och plywood. Ekfanér används till toppen och invecklade former i vacker miljöstil skärs elegant bort från den. Den nedre delen är gjord av björkplywood som är målad i mörk färg. Klockan ser så märkbar ut att du kan spendera timmar på att titta på dess yta och ta reda på vad du ser där. Det här stycket är verklig konst, inte bara en funktionell tidsvisning, det kommer att vara fokus i alla rum, dess dramatiska utseende är bedårande!

Serien av hartsmöbler av designern Marcin Rusak, mönstrad med löv och blommor fångade i ytorna, är bara underbar! Det finns en konsol, soffbord, skulptur och vägg med blad av tropiska växter frysta i harts. Rusaks Flora Noir-sortiment innehåller också skärmar, lampor och bord som använder de inslagna blommorna för att bilda block av svart harts, sedan skär dem och skär tillbaka remsorna för att skapa fragmenterade mönster.

MacMasters blomminspirerade lampor lockar dig förföriskt in.
Möbler och lampor Designs of Flora Inspiration-Furniture-Table.
7 Flora-inspirerade möbler och lampor design - DigsDi
7 Flora-inspirerade möbler och lampor design - DigsDi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*