Floating House Nautical Interiors

Floating House Nautical Interiors

Arkup # 1 är en lyxig husbåt designad av ett visionärt företag som heter Waterstudio och färdigställdes tidigare i år. Det är detta fantastiska hus med två våningar som bara flyter och inte ens störs av vindar upp till 250 km / h. Huset är inte bara massivt utan också otroligt stabilt på vattnet tack vare hydrauliska styltor som gör det okänsligt för vågor och starka vindar. Den har 404 kvadratmeter golvyta och är 23 meter lång.

Som om storleken och designen inte ens var imponerande, är det här unika flytande hemmet full av massor av coola funktioner, som ett 36kW solpanelarray och ett 1000kWh batteri som det kan stänga av nätet. Andra funktioner inkluderar ett uppsamlings- och rengöringssystem för regnvatten och två motorer.

Ur estetisk synvinkel är huset supercoolt och modernt, med stora fönster som inramar den hisnande utsikten och en mycket ren och elegant interiör. Inredningen är minimalistisk och modern med subtila nautiska influenser. Färgpaletten reduceras till några enkla och neutrala nyanser så att fokus ligger på utsikten. De ljusa trä accenterna och alla neutrala färger passar perfekt till resten av inredningen.

Flytande hus med samtida nautiska interiörer - DigsDi
50+ bästa husbåtbilder |  husbåt, lyxiga husbåtar.
Tyg för kuddar för segelbåt |  Båtkuddar och interiörer |  Prydnadskudde .
Flytande sjöhus, båtinspirerad Livi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*