Flera julgranidéer

Vi fortsätter att följa de coolaste och hetaste trenderna inom dekor, och en av de aktuella trenderna är flera julgranar. Det var faktiskt för länge sedan, men nu ser vi fler och fler grupper av träd som detta, som kommer att förvandla ditt rum till en riktig vintersaga. Om du har tillräckligt med utrymme för flera träd eller om du har lite bordsutrymme kan du också rocka denna trend. Hur dekorerar jag dem? Här är några enkla idéer.

Matchande dekor

Den mest populära idén är lämplig träddekor, och du har många alternativ här. Dessa kan vara osmyckade träd, träd med endast ljus eller endast prydnader, eller med alla tillsammans. Du kan selektivt dekorera träden: välj den största, som är starkt utsmyckad med allt, och låt resten dekorera endast med ljus, eller använd färre ornament, eller välj huvudträdet med ornament och resten med endast ljus eller ingen dekor. Om du vill ha en fräsch och modern atmosfär bör du välja julgranar som inte är dekorerade eller bara upplysta. Den tunga inredningen ger träden en liten vintage-touch.

Olika inredningar

En annan träddekoration är uppdaterad när du har ett mångsidigt utrymme och vill lägga till en touch av den här och den här stilen, till exempel, eller när du inte kan bestämma vad du gillar bättre och vill ha alla typer av dekorationer tillsammans och samtidigt tid. Du kan använda olika ornament, olika lampor och till och med olika behållare – slädar, skopor, korgar. Du kan använda så många träd du vill och rocka alla olika dekorationer och detaljer. Bli inspirerad av de underbara idéerna nedan!

Flera julgranar i ett rum? ... en dag |  Semester .
Multipel julgran, flockade julgranar, semester.
Hur man dekorerar flera julgranar  Små julgranar.
1016 Bästa bilder av julgranar & dekorationer |  Julgran .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*