Fet lägenhet med massor

Vid renoveringen av lägenheten vid vattnet undvek inredningsarkitekten och konstsamlaren Chasing Wang mode och trender för en mer personlig och permanent inredning. I stället för att välja möbler baserat på en övergripande estetik, vände Wang designprocessen på huvudet och satte ihop en mångsidig samling konst- och designstycken bara för att han älskade dem och kombinerade dem sedan intuitivt till djärva men eleganta kompositioner. Från antikviteter till art deco till modernistiska och postmoderna bitar, kinesiska väggmålningar, marockanska mattor till samtida målningar, lägenheten i ett paradigm av eklekticism och kreativt uttryck, liksom bevis på Wangs ikonoklastiska designetos.

När du går in i vardagsrummet och matsalen, utgör en dämpad palett av vitt, beige och grått bakgrunden för en livlig och mångsidig samling av konstverk som visas nära en minimalistisk öppen spis i svart marmor. Vardagsrummet öppnar upp för studiet, där de dämpade tonerna från den förra byts ut mot en mycket mer dramatisk atmosfär, som är omgiven av svartvitt tapet med scener från operan. Tesalen med sin körsbärsröda väggfärg är en skattkista av vintagemöbler från hela världen.

Wangs mix-and-match-tillvägagångssätt sträcker sig också till sovrummet med lätta fanérväggpaneler, två franska Napoleon III-formade röda sammetstolar som används som nattduksbord och en Art Deco-marmor spis som påminner om svartvitt palett av en handgjord marockansk matta och en skalformad marmorväggscone. I det angränsande omklädningsrummet skapar kombinationen av speglade skåpdörrar med en färgstark matta av Henri Matisse en kalejdoskopisk effekt av oändliga reflektioner i en lekfull sammanställning med sovrumets eleganta sofistikering, vilket bara ytterligare bekräftar den ikonoklastiska djärvheten i Wangs design Ethos.

Djärv Shanghai lägenhet med mix-and-match i massor - DigsDi
Djärv Shanghai lägenhet med mix-and-match i massor - DigsDi
Color-Accents Galore för en Miami Beach-lägenhet |  Miami Beach .
Sai's Glam Girl Pad |  Flickor pad, hem, garderob makeov

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*