Ferrari köksdesign

Ferrari köksdesign

Designad av Pininfarina och byggd av Snaidero, är vi stolta över att presentera Ola 25, eller bättre känd som Ferrari-köket. Ferrari Kitchen forskar och introducerar revolutionerande nya material och finish i köksindustrin och skapar ett extremt innovativt kök med en elegant och modern design.

Denna unika design, inspirerad av Pininfarina ’Sergio’ konceptbil för Ferrari, är mycket anpassningsbar och kan skräddarsys efter kundens behov. Ferrari-köket finns i svart, vitt och den unika Ferrari-färgen ”Metallic Red 458”, som var och en betecknas som Classic, Oöverträffad och Röd, Audacious. Audacious-versionen har en extra svart matt yta med underprofiler i en slående körsbärröd metallfinish.

Bänkskivan är gjord av glansigt glas och halvöns stöd är gjord av kolfiber. Det finns 84 unika komponenter tillgängliga för detta kök så att du kan anpassa stil och konfiguration efter din livsstil. Den flytande, lätta och ikoniska kompositionen förbättrar det nästan skulpturella stödet på öns bänkskiva, som är gjord av kolfiber med en blank svart yta. Bli inspirerad och skynda dig att beställa din egen!

Ferrari moderna kök - Ola 25 av Snaidero |  Inredningsdesign .
Luxury Kitchen Designs - Ferrari-kök
Ferrari-köket med dynamisk design - DigsDi
Ferrari moderna kök - Ola 25 av Snaidero |  Inredningsdesign .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*