Feminint sovrum siden tapet

Feminint sovrum siden tapet

Detta helt fantastiska utrymme av Paloma Contreras är ett sovrum och uteplats som hon designade i New Orleans.

Sovrummet är härligt feminint, men inte för mycket. Utrymmet designades kring en fantastisk, skräddarsydd DeGournay-tapet i 12 karat vitguld och aluminiumförgyllning på sidenbakgrund. Denna tapet täcker bara sänggavelväggen, och resten av väggarna är lugna och fridfulla för att få dem att sticka ut.

Sängen är inramad och ägaren kan hänga en baldakin vid behov. Nattduksborden är svarta med guldpläterade ben som matchar sängens svarta ram. De symmetriska speglarna och lamporna med förgyllda ramar ser därefter ut och ger glamour till rummet. Jag älskar den vadderade ottomanen med en sliten vintage look och en grön kudde. Antika stolar ger sofistikering i utrymmet, och kuddar med djurtema ger dekorationen en djärv touch. En transparent stativ för en vas ser väldigt fräsch och cool ut, gör inredningen kantig.

Dekorationer som kort, vintageblå porslinvaser och en kristall och en guldpläterad ljuskrona gör detta sovrum flickaktigt, glamoröst och inbjudande.

Terrassen är dekorerad i marinblå och vit och täckt med svarta möbler i vitt. En behållare fylld med grönska gör den uppfriskande och ett blått och vitt bord ekar med blå porslinvaser.

Feminint sovrum med Glam Touch och Silk Wallpaper - DigsDi
29 Silk Wallpaper för feminina sovrum - Oh Cozy Ne
Feminint sovrum med Glam Touch och Silk Wallpaper - DigsDi
29 Silk Wallpaper för feminina sovrum - Oh Cozy Ne

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*