Faux pumpa idéer för hösten heminredning

Inte bara naturliga pumpor utan även konstgjorda pumpor kan göra perfekta höstdekorationer, och de är mycket mer hållbara, vilket gör dem perfekta för att dekorera dina utomhusutrymmen, inklusive inomhus. Hur dekorerar jag dem och visar dem sedan ordentligt?

Köp några falska pumpor från butiken och dekorera dem med nitar, färger, klistermärken och så vidare. Mina favoriter är tygbitar och päls med söta fjädrar och pärlor – de ser så mysiga och glamorösa ut! Vagga olika stenciler, olika färger, decoupage, splatter och så vidare – det beror på dig och rummets stil, liksom dess färger. Du kan också göra en konstgjord pumpa av vissa material – tyg, päls, metall, kartong, trä, du kan sticka eller virka den. Trä- och styrofoampumpor tål alla väderförhållanden, vilket gör dem idealiska för att dekorera verandor.

Hur visar jag dina bitar? Det är enkelt, du kan stapla dem var som helst, lägga dem i skålar, korgar och brickor, lägga dem på trappan och i skorstenar, på fönsterbrädor och mantlar – möjligheterna är oändliga. Om du också har gjort en lykta av en konstgjord pumpa kan du placera den var som helst, både inomhus och utomhus, och släppa den. Skapa underbara mittstycken och dekorera bara pumpor, vete, kottar, ekollonar, bär och liknande för en rustik känsla eller bli supermoderna och sofistikerade med sammetpumpor och ett par ljus – de ger en dekadent känsla. Få mer kreativa idéer nedan och gör din höstdekor original!

66 fantastiska fauxpumpaidéer för heminredning - DigsDi
62 bästa hösthantverk - enkla DIY heminredningsidéer för Fa
35 bästa idéer för heminredning för hösten 2020 - höstdekorationer för.
Färgglada höstdekorationsidéer - Vår höstturné (med bilder.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*