Faux Fur Vest Den ultimata stilguiden

Faux Fur Vest Den ultimata stilguiden

Att känna sig varm de kalla vinterdagarna är ett måste. Det är därför du borde ha något fluffigt och mysigt som fuskpälsväst. Det är den perfekta biten för att hålla dig varm på blåsiga och snöiga dagar. Du kommer att se snygg ut och känna dig mysig samtidigt.

Om du är ett fan av skiktning saker är detta en bra bit för dig. Vem gillar inte att lägga kläder under de kalla höst- eller vinterdagarna? Du kan se elegant ut och bli märkt genom att helt enkelt sätta på pälsväst.

Det viktigaste att göra när du köper är att bara leta efter fuskpäls. Du vill inte ha på dig djur, eller hur? Fuskpäls är tillräckligt vacker och gjord i så olika färger att du har en miljon alternativ att välja mellan.

Låt oss se hur vi bär faux pälsvästar och ser fantastiska ut.

Beige Classic

Fuskpäls beige
källa
Det verkliga exemplet på hur du kan bära fuskpälsväst var som helst och när som helst. Det viktigaste är att det passar bra med andra häftklamrar som de här svarta mönstrade byxorna och en vinröd blus.
Använd den med svarta fotkängor som på bilden ovan.

Lång svart väst i fuskpäls

Lång svart fuskpälsväst
källa
Denna långa väst gjord av fuskpäls gör att varje kombination ser väldigt elegant och glamorös ut.
Kombinationen av vit och svart outfit på bilden ovan ser väldigt kontorsvänlig ut och kan också bäras när du går på affärslunch.
Rosa stilettos lägger till lite färg i den här svartvita outfitkombinationen.

Grå jeans

Grå jeans i fuskpäls
källa
Denna outfit är ett bra alternativ för dig om du är upptagen hela dagen och vill känna dig varm hela tiden. När du går på gatorna håller din fuskpälsväst dig mysig och får dig att känna dig snygg och stilren.
Du kan inte gå fel med grå jeans, en randig skjorta och lårhöga stövlar. Perfekt för många tillfällen.

Vit fuskpälsväst

Vit fuskpälsväst
källa
Om du är ett fan av ett damutseende är det här en bra och elegant outfitidé. Fedora, klockbottenbyxor och höga klackar tillsammans ser helt underbara och lyxiga ut och får dig att känna dig som en riktig dam.
Den fluffiga västen är perfekt när du går till jobbet och det är kallt ute. Det verkar inte för stort för dig så oroa dig inte för fluffighet.

Läder mini kjol

Väst i fuskpäls, minikjol i läder
källa
Hela svarta kläder är alltid den bästa idén när du vill klä dig i svartvitt. Den trimmade fuskpälsvästen håller dig varm även om du bär en superläder minikjol.
Denna outfit är perfekt för att gå ut med vänner eller dansa i klubben på natten.
Du kan bära den med lårhöga stövlar för att få mer av det rock and roll-utseendet.

Under läderjackan

Fuskpälsväst under jackan
källa
Du kan också ha fuskpälsväst under din skinnjacka! På så sätt har du en dubbel effekt – du ser mer intressant ut och du känner definitivt mer värme.
Denna ädla och eleganta outfit består av dubbel denim: skjorta och byxor samt svart bikerläderjacka.
Pälsen ger en tuff atmosfär.

Blanda mönstren

Mixmönster i fuskpäls
källa
Fuskpälsen ser väldigt intressant ut när den blandas med andra mönster. På bilden ovan kan du se en mycket intressant kappa av ull och päls och fuskpälsväst över den. Skiktning är en fantastisk sak och blir nödvändig när vintern kommer.
Bra outfit för tjejer som gillar att kombinera material och mönster.

I ett nötskal

Kort rosa fuskpälsväst
källa
Den korta västen är perfekt för styling med läderjackan. Det ser vackert, sött ut och naturligtvis kommer du att känna dig varm.
Den känsliga rosa färgen är perfekt för att kombinera med den svarta. Så var inte rädd för att bära den här kombinationen på blåsiga och kalla dagar i november.
Detta är en fantastisk outfit om du vill tillbringa din eftermiddag på en lugn promenad runt staden.

Elegant klänning

Västklänning i konstläder
källa
Ett bra sätt att forma en super elegant klänning och få den att se ännu mer glamorös ut är med pälsen. Med fuskpälsväst ser du ut som en superstjärna på den röda mattan!
Den gröna sidenklänningen med en stor slits är reserverad för formella tillfällen. Så lägg till lite fuskpäls för att krydda hela outfit.

Färger färger

Väskor i fuskpäls
källa
Massor av färger i en outfit kan se lite för mycket ut, men det är inte fallet med det här utseendet. Den perfekta färgglada västen kombineras med den mönstrade blusen med rosett. Kombinationen väcker bara allas uppmärksamhet och med goda skäl! Alla färger är fantastiskt kombinerade och kommer definitivt att göra dig glad.

Alla nyanser av beige

Fuskpälsväst beige toner
källa
Jag kommer inte ihåg om jag har sett de bättre kombinerade nyanser av beige i en outfit. Hur är det med dig? Jag tycker att det här är en fantastisk outfit, perfekt för att gå ut på en snygg restaurang eller ha en seriös affärslunch.
Den beige fuskpälsväst passar perfekt med en tröja och kjol i gråbeige färg. Glöm inte en vinröd koppling.

Flare jeans

Faux päls flare jeans
källa
Flare jeans blev ett mycket populärt snitt efter den senaste modesäsongen. Det kan ses på gatorna överallt. I kombination med pälsväst får du den gamla amerikanska cowboy-vibe.
På bilden ovan kan du se hur det ser ut när du parar ihop det med moderna häftklamrar som stor väska och plattformsklack.

Faux päls väst är något värt att köpa. Det är en bit som har flera funktioner. Det första är att hålla dig varm och den andra att krydda alla dina kläder och få dem att se intressanta, snygga och moderna ut.
Försök inte köpa den riktiga pälsen. Fuskpäls är tillräckligt bra och elegant för att du inte ska oroa dig.
Jag hoppas att du gillar de outfitidéer jag förberedde åt dig idag.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*