Faux Fur Cape Outfit Idéer

Faux Fur Cape Outfit Idéer

Kapporna är smickrande och väldigt varma rockar. De ser fantastiska ut med sina A-linjesnitt och furiga fållar. Vintern är inte så länge här, men du kan byta från din vinterrock till fuskpäls. Lita på mig. Du kommer inte bli besviken. Om du är intresserad (hoppas du är), rulla ner för att se mer.
Fuskpäls är varm och mycket smickrande. Du kan vara säker på att du kommer att vara mysig när temperaturen sjunker.
I det här inlägget kommer vi att se hur man utformar kappa med vardagliga bitar eller eleganta. Detta objekt är perfekt för att ha på sig kontoret eller till och med som ditt bröllopstillbehör. Låt oss kolla in hur man utformar den här eleganta häftklammern.

Elegant och modern fuskpäls

kappa av fuskpäls modern chic
Källa
Instagram blev en av de viktigaste platserna för att se trender. Influencers är bättre än någon tidning idag. Denna tjej visar oss hur man utformar kappa i fuskpäls på ett modernt och elegant sätt. Hon blandar det med enkel vit t-shirt och jeans. Men tillsammans med kappa är väskan en uttalande del av detta utseende. Prova det här utseendet för en vinterpromenad varje dag.

Beige och svart kombination

kappa i fuskpäls beige
Källa
Som jag redan nämnde i några tidigare inlägg var jag inte ett fan av den svarta och beige kombinationen. Men jag måste erkänna att det kan se sofistikerat och väldigt elegant ut. Du kan prova denna kombination genom att para ihop beige kappa med fuskpälsar och svarta jeans. Den vita utslagsplatsen är ett utmärkt val om du inte vet vad du ska ha mer. Avsluta detta utseende med bruna lägenheter.

Svart Faux Fur Cape

kappa i fuskpäls svart
Källa
Svart är definitivt en av de enklaste färgerna att blanda. Det är en av grundläggande färger som fungerar perfekt med alla andra. Det är därför ytterkläder i den här färgen är mycket praktiska för bär och styling. Du kan välja den här säkra kombinationen genom att para ihop kappan med eleganta blåa skinny jeans och blockklackade pumpar. Denna kombination kan vara bra inspiration för arbetskläder.

Beige kappa i fuskpäls

kappa i fuskpäls giovanna beige
Källa
För den här kläderna kommer vi att ta en ledtråd från den här eleganta italienska kvinnan – Giovanna Battaglia. Hon bär beige A-linan kappa täckt med fuskpäls linjer. Koppla ihop den med svarta jeans och läderlägenheter för ett elegant vardagligt utseende. Detta kan vara ditt nya kontorsutseende eller bara en outfit för att ta en kopp kaffe med dina vänner.

Hals i fuskpäls

halsringning i fuskpäls
Källa
När jag säger kappa av fuskpäls betyder det inte att alla är täckta av päls. Den här har till exempel pälsig hals, medan resten av kappan hålls lågmäld. Det är utmärkt för varma vinterdagar, helgkaffe eller luncher ute på någon restaurang. Om du undrar hur du ska utforma det, är mitt förslag att gå med mörka skinny jeans och väska.

Lång äggskal Cape

kappa i fuskpäls lång beige
Källa
Det är uppenbart att italienska kvinnor gillar fuskpäls. Vi får återigen se hur redaktören och chefen Giovanna Battaglia bär det här snygga föremålet. Den här gången valde hon en lång beige kappa täckt med fuskpäls. Det ser mer sofistikerat och elegant ut än en kort. Emellertid parar hon ihop med en grå turtleneck, mörka jeans och utsmyckade lägenheter. Glöm inte att lägga till metalliska detaljer som hon gjorde med silverpåsen.

Ormskinnsblus

fuskpäls cape ormskinn blus
Källa
Ibland handlar det om detaljer. Jag vet inte om dig, men jag älskar detaljer. Ibland behöver du bara ett uttalande för att göra din outfit speciell och unik. Den här tjejen valde att det här uttalandet skulle vara en ormskinnsblus. Hon parar ihop den med beige kappa och smala svarta jeans. Klassisk svart Chanel väska är en av de saker som varje tjej vill ha i sin garderob.

Blå furry cape

kappa i fuskpäls marinblå
Källa
Olivia Palermo är en av de mest kända modeflickorna. Hon gillar päls, eleganta och eleganta detaljer och eleganta utsagnsartiklar. Som du kan se på bilden ovan bär hon marinblå kappa med pälsmönster med upprullade jeans och lila plattor. Avsluta med en vit påse med känsliga fransar. Detta är en fantastisk vinterdräkt för varje dag.

Pläd Faux Fur Cape

kappa i fuskpäls pläd brun
Källa
Pläd är en av de mest populära utskrifterna idag. Det ses överallt, på kjolar, blusar och byxor. Det är dock en överraskning för mig att se det på udden. Och jag måste erkänna att det ser fantastiskt ut. Brun rutig kappa med päls är ett utmärkt tillbehör att bära på tidiga vårdagar. Du kan välja vita jeans och några fina fotkängor.

Ladylike look

kappa i fuskpäls
Källa
Kappor i fuskpäls kan också se väldigt elegant ut och lite vintage. Om du gillar att ditt eleganta utseende är damligt, bör du följa dessa regler. Som du redan vet är den lilla svarta klänningen för alltid en elegant garderob. Det skulle vara väldigt trevligt om du parar ihop den med en grå kappa i fuskpäls. Lägg till eleganta pumpar med höga klackar och sätt på rött läppstift.

Framtida brud att vara

brudklänning i fuskpäls
Källa
Som jag redan har nämnt är kappor bra tillbehör för framtida brudar. Om du bestämde dig för att ditt bröllop ska vara sent på hösten eller vintern än behöver du något för att hålla dig varm. Faux päls kappa är bra för det. Du kan välja vilken färg du vill. Jag föreslår att gå med svart eller brunt. De är grundläggande och kommer inte att överskugga din brudklänning.

Lila Faux Fur Cape

faux päls cape lila
Källa
Om du väljer denna lila kappa kan jag garantera dig en sak. Du kommer att rita många åsikter. Lila är en av säsongens populära färger, så se till att prova! Pälsen runt fållärmarna och på halsfållen ser fantastiskt ut och väldigt elegant. Du kan forma den här kappan med jeans och elegant vit blus.

Excentrisk

kappa i fuskpäls rosa
Källa
Till slut något för excentriska älskare. Jag älskar att se New Yorkers när de är klädda så här. De visar oss hur vi ska klä oss och inte oroa oss för vad andra kommer att säga. Rosa päls ser cool och modern ut. Varför försöker du inte det?

Jag hoppas att du har gillat dessa outfitidéer. Se till att läsa alla andra stilguider som vi förberett åt dig!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*