Fårskinnsstövlar för kvinnor

Fårskinnsstövlar för kvinnor

Fårskinn är en populärt material i klädindustrin och har använts för varma kläder i cirka 10 000 år. Som den främsta tamade pälsleverantören används får inte bara av läderindustrin utan också av pälsindustrin. Under medeltiden betraktades fårskinnsprodukter fortfarande som kläder för de lägre befolkningsklasserna, som landsbygdsbefolkningen och jordbrukarna. Idag är föremål gjorda av mjukt material bland de mest populära föremålen i en samling och finns också under de hetaste etiketterna och på de stora catwalksna. Förutom västar tillverkas också jackor och väskor, skor, stövlar och stövlar samt tofflor av lammskinn,

Kvinnor gjorda av lammskinnsstövlar – trendiga och extremt mångsidiga

För tillverkning av lammskinnsstövlar inga hudar från vilda fårmen används av avelsdjur, trots namnet lammskinn, används inte bara skinn från unga djur utan även skinn från äldre djur sedan 1990-talet. De skiljer sig åt i sitt kvalitet Jämfört med de hos nyfödda lamm eller unga får, tack vare de olika möjligheterna till pälsförfining, är de inte längre och är också mycket tunt läder och därför låg vikt.

Beroende på mode kan pälsen klippas, färgas, nappas, trycks eller trycks och är därför på mest mångsidiga sättet att designa stövlar på andrahand. Pälsbeläggningen skapar ett mycket smidigt och smidigt material som är perfekt för skoproduktion och på grund av dess många positiva egenskaper är det idealiskt, särskilt för vinterskor.

Stövlarna är gjorda av lammskinn Perfekt för de kalla vintermånadernaeftersom lammskinn som foder eller lammskinn som övre material kan uppfylla olika skyddsfunktioner.

Sheepskin Shearling Boots för kvinnor - Sickafus Sheepskins & Shearlin
Ashby Womens Sheepskin Boot- EMU Austral
Shepherd PIA Ladies Sheepskin Boot Tofflor Kastanj |  HouseofSlippe
Renton fårskinnsstövlar ARJB700553 |  Ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*