Farm Idéer för plantskoledekorationer

Om du är en lyckligare blivande förälder finns det några alternativ att tänka på hur du kan dekorera ditt barns rum. Det finns stilar, teman och färgscheman, men om du vill ha något på trend väljer vi en boho eller stuga trädgård. Det senare är en väldigt cool idé att prova, det är väldigt mysigt och inbjudande och bokstavligen tidlöst att dekorera rummet. Behöver du några exempel? Låt oss kolla in dem nedan!

Färger och material

Vilka färger ska du välja när du vill utföra ett trädgårdsföretag? Först och främst är dessa neutrala färger – beige, ljusbrun, kamel, grå, krämvit och krämig, liksom olika naturliga trätoner. Du kan också lägga till några färger med dämpade toner eller använda till exempel svartvitt. Om du föredrar en modern bondgård är neutrala färger att föredra. Om du föredrar en vintage bondgård kan du lägga till dämpade toner och blanda den med boho-element i inredningen.

När det gäller material är trä, bättre återvunnet trä, ett måste för ett bondrum. Det kan vara en färgad trävägg, fönsterluckor, möbler och allt annat du vill ha. Lägg till skiktade mattor, fuskpäls, jute och andra rustika saker som du gillar.

Möbler och inredning

De möbler du väljer beror på vilken typ av bondgårdstil du föredrar: modern eller vintage. Du behöver en spjälsäng, ett skötbord som kan fungera som en byrå, stol och fotstöd, och resten är upp till dig. Lägg till inredning som passar rustika utrymmen och bondgårdar – rätt gallerivägg, lite konstverk, massor av grönska, hjorthorn och mattor av fuskdjur.

Farmhouse Nursery Decor Home 61 trendiga idéer |  Baby flicka plantskola.
rustika arkiv - It's Me,
Denna söta bondgård-inspirerade plantskola väntar bara på sin bebis.
11 MODERNE GÅRDSVÅGNADSVÄGEN IDÉER |  Nursery neutrala, Nursery dekor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*