Färgglatt samtida hem

Färgglatt samtida hem

Iguana Architects arbetade med en växande musikalisk familj på ett nyligen genomfört projekt som inkluderade en renovering, loft och tillägg till ett parhus i London på 1930-talet. Den färdiga designen är ett större hus som maximerar naturligt ljus, använder naturliga material och är toppat med ett grönt tak.

Den ursprungliga fastigheten var ett hus i två våningar med ett glas vinterträdgård 20 år innan kunder köpte det. Vinterträdgården var i dåligt skick, antingen för kallt på vintern eller alldeles för varmt på sommaren, med läckor och ytterligare problem. För att undvika det typiska lådliknande tillägget kom arkitekten och ägarna överens om projektets omfattning, som omfattade utbyggnaden av den ursprungliga bottenvåningen med ett loft med två sovrum och ett badrum och en renovering av första våningen.

Den färdiga produkten resulterade i ett vackert nytt kök, matsal och familjerum byggt under en asymmetrisk fjäriltakslinje med massor av takfönster för att ge utrymmet bra belysning. Ovanpå den unika strukturen finns ett grönt tak som indikerar biofil design. För att undvika de höga kostnaderna i samband med typisk köksdesign designade arkitekten köket själv och arbetade med en hantverkare för att göra det till verklighet. Nästa steg var att lägga till färg, som de valde två för – kricka och gul – och skiktade i björk och betong för att avsluta utrymmet. Tillägget öppnar mot den bakre trädgården med glasdörrar som fälls åt sidan så att rummen kan anslutas.

Färgrik samtida inredning av en australisk Ho
Foto 3 av 8 i färgglatt, modernt hem i Venice Beach - Dwe
Modernt hem med färgglada detaljer och konstverk - DigsDi
Färgglatt samtida hem med en förlängning - DigsDi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*