Färgglada köksapparater

Köket är vanligtvis ett praktiskt utrymme som vanligtvis är ganska tyst och inte alla vågar rocka djärva färger där. Även om ägaren vågar rockar han eller hon vanligtvis ett färgstarkt köksstänk eller skåp eller tillbehör – inget annat. Men en av de senaste trenderna som verkar vara tillbaka nu är färgade köksapparater. Köksredskap är vanligtvis vita, grå, rostfritt stål och svart. Föreställ dig nu ett djärvt uttalande du kommer att göra med ett färgglatt kylskåp! Intresserad? Låt oss titta på några exempel.

Kylskåp

Ett djärvt, färgglatt kylskåp är en elegant idé att göra ett uttalande, och det finns många färger att rocka till. Röda, gula, gröna, mynta, blå och rosa toner – du hittar bokstavligen allt. Om ditt kök är neutralt kommer ett färgat kylskåp att göra ett coolt, färgstarkt uttalande, och även om det är djärvt kommer ett sådant kylskåp att skapa en stämning. Ju mer rustikt eller neutralt ditt kök desto mer kontrasterande kommer ett färgat kylskåp att se ut, och det är fantastiskt. Leta efter en perfekt bit bland Smeg-kylskåp – det finns gott om eleganta bitar i alla regnbågens färger.

Ugnar

Gör din tillagningsprocess mer speciell och intressant med en färgad spis. Din spis kan vara orange, gul, grön, blå, koppar eller något annat – hitta något kontrasterande. En vacker smaragdgrön eller blå spis ser väldigt snygg ut med detaljer i koppar eller mässing, och en djuplila dubbel spis med extra lådor och ett matchande gods är en elegant idé. Huven kanske inte matchar för ett mer kontrasterande utseende. Men om resten av köket är annorlunda behöver du inte det.

Andra enheter

Färgglada köksredskap kommer att krydda hela processen och inspirera dig att laga något speciellt varje gång. Vagga vilken färg du gillar: mynta, rosa, gul, smaragd, koppar eller någon annan, och jag rekommenderar starkt att du gungar samma färg på kylen, spisen och apparaterna för att alla ska sticka ut. Bli inspirerad!

Är färgglada köksredskap nästa stora träning
Är färgglada köksredskap nästa stora trend?  - BlueSt
Färgglada köketillbehör - Färgglada köksapparater.
Är färgglada köksredskap nästa stora träning

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*