Färgglada idéer för plantskolan

Färgglada idéer för plantskolan

Med moderna trender för allt neutralt är vi vana vid att se många skiktade neutrala utrymmen och utrymmen inklusive dagis. Men många av oss vill fortfarande lägga lite färg till barnrummen för att göra dem lyckligare, roligare och ljusare. Färgglada dagis lyfter upp stämningen, erbjuder fantastiska utrymmen att leka och ha kul och inspirera design. Ljusa färger är bra för könsneutrala dagis och inte för olika dekorationsstilar från boho till modern. Vill du veta hur du lägger till färg i ditt barns rum? Här är några idéer.

Färgglada textilier

Detta är det enklaste sättet att lägga till färg i rummet. Det är det billigaste och enklaste att byta ut. Vagga färgglada lakan, kuddar och filtar – de kan vara underbara för att ge färgen till rummet. Om du är bra på att sy, virka eller sticka kan du själv göra filtar eller kuddar. Om du vill ha något lite mer neutralt kan du bara byta ark. Färgglada lagermattor och gardiner fortsätter det ljusa temat och ger färgen till rummet.

Färgglada konstverk och tillbehör

Galleri väggar är mycket trendiga för att dekorera rum och du kan gunga en eller flera i barnens rum. Använd färgglada konstverk. Dessa kan vara ditt barns konstverk och göra rummet ljusare och roligare. Färgglada mobiltelefoner och leksaker är trevliga för att lägga djärva accenter till din plantskola, och färgglada kransar och bunting skapar en glad atmosfär.

Andra idéer

Färgglada möbler, färgglada tält och lampor, färgglada ljuskronor, böcker, leksaker och allt annat gör din dagis till något mycket speciellt. Ta en titt på idéerna vi har samlat och bli inspirerad att fylla ditt barns rum med färg.

5. Ljus och glad |  Barnkammarfärger, könsneutrala plantskolor.
Rainbow Baby Nursery Decor |  Hemdesign och livsstil |  Jennifer Mau
Idéer och inspiration för barnkammartjänstdesign |  Freshome.com
Babyrumsfärger, Färgglada barnkammare, Babyrum dec

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*