Färgglada Boho Chic Kitchen Designs

Färgglada Boho Chic Kitchen Designs

Bohemisk stil betyder färg! Färger och mönster som ibland flätas samman för att framkalla konstverk. En boho-köksdesign är ett extremt färgstarkt, saftigt och ovanligt utrymme – som om du var i en annan värld! Hur kan du få en sådan look? Måla väggarna med ljusa färger, ta ovanliga möbler – kanske vintage eller shabby chic – och skapa en färgstark backsplash. Lägg till växter och naturligt trä, kanske några marockanska bitar som mattor eller mönstrade plattor – den här stilen passar riktigt bra med bohemisk chic. Rustika och vintage stilar passar mycket bra också, så tveka inte att blanda ihop dem. Nedan följer några fina exempel på boho chic kök. Låt dig inspireras!

Ljusa boho-kök

Om du älskar ljusa färger, välj ett färgglatt boho-kök: färgglada väggar, färgglada skåp, bord och stolar. Du kan också lägga till en färgstark backsplash och golv för att göra rummet väldigt färgstarkt. Blanda olika tryck och färger, var inte rädd för att skikta dem så att köket blir väldigt ljust och färgstarkt. För att göra ditt kök mer boho kan du lägga till krukväxter och blommor, jutmattor och skiktade textilier i djärva färger och naturligtvis färgglada porslin.

Ljusa detaljer i boho-kök

Hur annars kan du göra ditt boho-kök färgglatt? Först och främst kan det vara färgglada konstverk och textilier – gardiner, mattor, handdukar med många tryck och färger. För det andra, gå till lätt porslin, rätter och köksredskap för att få det upphetsat. Små detaljer som detta passar i alla rum, inte bara en boho, och de kan enkelt bytas ut för att få köket att se annorlunda ut. Lägg till krukväxter och blommor för att få köket att se fräschare ut och mer boho.

35 färgglada Boho Chic köksidéer för att dekorera ditt rum.
35 färgglada Boho Chic köksidéer för att dekorera ditt rum - VimDec
35 färgglada Boho Chic köksdesigner - Sida 32 av 35 - VimDecor.
ett ljusorange kök med senapsväggar, en kakelplatta och.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*