Färgblockerande doppljus

Färgblockering är en het trend för heminredning. Om du älskar det och letar efter sätt att integrera det i din heminredning, här är en av dem.

Den Londonbaserade designern Jordi Canudas doppade glaskulor i lager av halvtransparent färg för att skapa en färgstark belysningsserie. Bordslampan är känd som ett dykljus och har en sfärisk glaskropp som vilar på ett cylindriskt mässingsställ. Varje lampa doppades tre gånger i den färgade färgen för att skapa en flerskiktad gradienteffekt.

Lampan finns i två storlekar och sex färger: grön, bärnsten, rosa, grå, svart och blå. Varje lampa lyser med olika nyanser beroende på färg på färgen, vilket genererar ett brett utbud av omgivande ljus som matchar alla inredningar. Canudas ville att bordslampan skulle avge ett mjukt ljus i en mjuk nyans. Färgskikten fångar ljuset och modererar dess intensitet över glaskulan. Lampan fungerar också som heminredning när den inte används. När den är avstängd är dess färgade glaskula ett objekt fullt av skönhet, en slående designbit för en hylla, säng eller bord.

Doppljus med trendig färgblockering  Lampa, mjuk belysning.
Doppljus med trendig färgblockering - DigsDi
13,99 $ Maskintvätt Material: Bomull.  Lätt vikt Bekväm och.
Pretty Tie Dye Dip Dye Ombre 'mjuk klänning eller tunika |  Mjuk klänning.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*