Fantastiska trädgårdsvägar

Fantastiska trädgårdsvägar

Stenvägar i en trädgård är fantastiska eftersom de ser väldigt naturliga och enkla ut. Det är därför det är det bästa alternativet om du har en japansk eller Zen-trädgård som ser väldigt naturlig ut. Stora stenar, små stenar, mosaik eller en blandning av stenar – välj vad som passar din trädgård bäst. Gör en trappa av stenar och stenar eller en stenväg genom en sval damm. En viktig punkt är att omgivningen är pittoresk – plantera några fantastiska blommor, suckulenter eller till och med mossa. Mossa eller blommor på stigen eller genom den ser bra ut! Hitta fler vackra exempel nedan och ändra en för din trädgård.

Stenspår kan se annorlunda ut: de kan vara grovare och vildare, de kan vara väldigt snygga och märkbara – du kan göra trappstenar i form av löv eller annat material. Du kan polera utseendet med sten- eller tegelkanter, eller lämna det opolerat och grovt och lägg till småsten eller mindre stenar runt. Inkludera några stenar eller mindre stenar i dina stenvägar för att skapa mönster och olika fängslande utseende – insatser så wow! Om du föredrar ett avslappnat utseende, håll din trädgårdsväg neutral, med bara grova stenar här och där och mossa runt.

En stenväg kan lätt fräschas upp med gröna, mossa och blommor, och de bör växa inte bara för att stiga upp vägen utan också mellan stenarna. Mossa ger stenvägen en zenkänsla, grön ger din väg en avslappnad känsla och blommande blommor ger den en glad och inbjudande känsla eftersom kontrasten mellan grova stenar och grönt märks. Lägg till fler kontrasterande växter för att ställa upp vägen så får du ett underbart utseende i din trädgård!

ps Om du vill ha mer inspiration, kolla in mer kreativa rock garden path idéer här. Du kommer inte bli besviken.

35 Förtrollande trädgårdsstensidéer |  Stengårdsvägar, trädgård.
43 Imponerande trädgård sten pat
56 Awesome Garden Stone Paths - DigsDi
43 Awesome Garden Stone Paths |  Trädgårdspromenad

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*