Fantastiska sommarmanteldekorationer

Fantastiska sommarmanteldekorationer

Sommaren är inte klar än. Har du bestämt dig för att dekorera ditt hem för att fira att det kommer? För att prata om inredning börjar jag alltid med mantelpiece, och om du också, här är några coola och enkla idéer om hur man dekorerar den. Jag tror att det bästa rådet för dig är att samla ihop det som är sommarrelaterat och lägga det på mantelpiece. Den mest populära idén är naturligtvis havet och stränderna. Så havsglas, sjöstjärnor, snäckskal och drivved är vad du behöver. Färgglada bunting, växter och blommor, fotoramar, frukt och grönt gräs har blivit nästan klassiska för sommardekorationer. Leta efter mer originella idéer nedan och bli inspirerad!

Stilar och färger

Stilen på din mantelpiece-inredning är helt upp till dig: samtida, minimalistisk, modern, rustik, vintage eller annorlunda. Färgerna är också helt upp till dig. Men vi rekommenderar starkt att du lägger till ljusa nyanser – gul, grön, röd, rosa, orange och andra, eftersom det är sommar. Blanda naturliga och neutrala nyanser med ljusa färger, eller välj bara ljusa nyanser för sommaren. Om det är en kust- eller strandrock kan du lägga till turkos, vatten, mynta och vilken blues du vill ha.

dekor

Din inredning beror på vilken stil du har valt: om det är en vintage mantelpiece kan du använda vintage speglar, konstverk, fönsterluckor och dörrar. Om det är rustikt, gå till metallskopor, korgar, trälådor, om det är en modern kamin, använd något lakoniskt – klara vaser, enkla planteringar, enstaka blommor här och där och mycket grönska. Färska gröna och blommor och konstgjorda krukväxter och andra växter passar bra med en sommarrock. Du kan också använda klockor, ljuslyktor, ljus i ljusstakar, lampor, banderoller och konstverk. Strandrockar kan kompletteras med snäckskal och sjöstjärnor, koraller, gröna, drivved och havsglas.

42 Fantastiska sommarmanteldekorationer |  Manteldekorationer.
60 Awesome Summer Mantel Décor Ideas - DigsDi
60 Awesome Summer Mantel Décor Ideas - DigsDi
fantastisk-sommar-mantel-dekor-idéer-4-554 × 499 |  Inredningsdesign .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*