Fantastiska sätt att bära toppar med kåpan

Fantastiska sätt att bära toppar med kåpan

Om du har undrat vilken plagg som kan hjälpa dig att se cool ut och om du har en enkel känsla för stil, är svaret kåpan.

Huvtröjan toppade sin berömdhet när Paris Hilton bar den metalliska kåpan i sin 18-årsdag. Kommer du ihåg dessa dagar

Numera finns plaggen i plagg i mer avslappnade former som tröjor och toppar, men kan också bäras för mer eleganta tillfällen. Allt beror på vilka material de är gjorda av.
När du bestämmer dig för att köpa nacken är det mycket viktigt att du väljer ett bra material. På det sättet kan du vara säker på att din huvutskärning lutar snyggt. Du bör välja lätta och flytande material om du vill att halsen faller som en halsduk.

I det här inlägget lär du dig att kombinera vattenfallstopparna, gjorda av olika tyger, med andra kläder som byxor, kjolar och andra.

Om du saknar idéer om hur du bär den, bläddra ner och upptäck de fantastiska kläderna baserade på detta klädesplagg!

Silk Cowl Neck Top

Topp med sidenhalsad hals
källa
Silke är ett av de bästa materialen när det gäller kåpan. Det kommer att bli den perfekta vattenfallshalsen som du kommer att älska.
I kombination med jeans med hög midja får du en avslappnad look. För mer eleganta evenemang, försök att kombinera toppen med en midikjol eller höga byxor.
Om du gillar att bära smycken kan du lägga till ett par halsband eller armband.

Draperad topp i huven

draperad topp med vattenfallshalsringning
källa
Du kan bära den här kåpan med bra smala jeans. För kvällsevenemang kan du kombinera den med en pennkjol eller svarta byxor.
Vad som gör det intressant är den kaskad volang på ena axeln medan du får en draperad vattenfallshals på den andra. När det gäller smycken rekommenderar jag att man lämnar halsbandet på grund av volanger på toppen. Sätt istället på ett snyggt guldarmband och ett par ringar.

Bohemiskt utseende

Bohemisk topp med huvhals
källa
Huvhalsen var mycket populär under hippietiden. För att få bohem-, boho- eller hippie-utseendet kan du integrera toppen med en vattenfallshals i din outfit.
Kombinera den med mönstrade shorts i många färger och sätt på några smycken. Perfekt utseende för långa promenader på stranden – håller du inte med?
Mitt råd: bär bikini under toppen. Du får det kompletta boho-havet-utseendet.

Blus i satinhalsring

Satängblus med halsringning
källa
Om du har bråttom och är sen på jobbet är det här en outfit för dig! I den här outfitkombinationen ser du stilren och kontorsvänlig ut. Det visar definitivt inte att du har bråttom och att det bara tog dig fem minuter att sätta ihop denna outfit.
För att ge karaktär till denna outfit, sätt på dig ett guldhalsband och en vacker armbandsur.

Topp med en halsringning och en bomberjacka

Bomberjacka med vattenfallshalsring
källa
Toppen med kåpan i siden eller satin passar perfekt med svarta, smala Capri-jeans. Den visar hur du kan kombinera vardagliga och eleganta bitar.
Bomberjackan gör att denna outfit verkar ännu hårdare. Detta är den perfekta blandningen av sexiga och sportiga bitar. Du kan lägga till en chocker i jackans färg och ta på dig ett par svarta fotkängor.

Hög midja vattenfall topp

Byxor med hög midja och halsringning i kåpan
källa
Denna kombination visar hur en elegant och sofistikerad outfit ska se ut.
Den krämiga beige blandningen av byxor och topp är perfekt för kontoret, affärsmöten eller kvällen i en elegant stadsrestaurang. Som du kan se kan det enkelt bli rätt val att kombinera två olika material.

Matchande topp med byxhals och byxor

Huvtröja Topp Matchy
källa
Om du inte har någon aning om hur du anpassar olika färger, var inte rädd. Försök att använda den enda för alla delar du bär.
På bilden ovan kan du se den mörka koralltoppen och byxorna som passar perfekt samtidigt som de skapar ett sensuellt och elegant utseende. För att krydda det kan du lägga till en guldkoppling och sätta på plattformssandalerna.

Guldhals topp

gyllene vattenfall halsringning
källa
Paljetter, paljetter. Använd denna topp med en kjol för mer eleganta tillfällen. För vardagliga evenemang eller på kontoret kan du prova att para ihop den med vita jeans och ett snyggt par läderstövlar.
Förvara inte smycken runt halsen på grund av dess gyllene färg.

Huvtröja och pennkjol

Pennkjol med halsringning
källa
Som du kan se är denna outfit väldigt elegant. På bilden ovan kan du se vattenfallets halsringning i kombination med en vit pennkjol och svarta stilettos.
Den perfekta svartvita kombinationen gör att du känner dig elegant, elegant och elegant och ger dig en ultrafeminin finish.

Sammetblå kavajhals

Sammetstopp med en vattenfallshalsringning
källa
Sammet är ett av de material som lätt kan få dig att känna dig väldigt lyxig. De svarta byxorna på bilden kan bäras dag och natt.
Denna färg är perfekt för att kombinera. Missa inte chansen att para ihop dem med en bra kamelrock eller svart skinnjacka.

Det finns ett antal sätt att bära kåpan. Som jag sa tidigare är det viktigt att välja ett bra tyg till toppen så att du enkelt kan kombinera det med de andra bitarna som du planerar att ha på dig.
Som du kan se är detta plagg evigt och kommer tillbaka när som helst på året. Jag hoppas verkligen att du snart börjar bära din kåpan och att du hittar inspiration i det här inlägget!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*