Fantastiska Pebble Garden Paths

Trädgårdsstigar är viktiga för trädgårdsutrustning, de ökar stämningen. Stenstigar är ett utmärkt sätt att skapa en naturlig trädgårdsdesign, och småsten är en bra idé! För det första är stenar lätta att hitta, manipulera och påminna om havet. För det andra är det väldigt enkelt att skapa mönster av det, från vinjetter till ormar. Den bästa idén är att lägga stenar i betong: vägen skulle vara stabil och bekväm att gå. Men om du vill kan du bara göra några kanter och bara lägga stenar på jorden. Det skulle vara ovanligt och fantastiskt att gå med. Att använda stenar för landskapsarkitektur i din trädgård är en mycket naturlig idé som har flera fördelar jämfört med andra material. Låt oss titta på dem alla för att se om de passar din trädgård eller inte.

Fördelar och nackdelar

Pebbles är hållbara, hållbara och miljövänliga. stabil för miljöaktiviteter; de har fantastiska dekorativa egenskaper; kan användas i olika kompositioner tillsammans med stenblock och organisk mulch.

Nackdelen är att småsten kan tvättas ut i kraftigt regn; Det är svårt att ta bort skräp, döda löv och ogräs. De kan tas bort när du går, och det är lite svårare att gå på stenar än på asfalterade ytor.

Hur man installerar

Att installera små stenar i din trädgård är inte ett problem: stenar är relativt lätta och säljs i väskor per kilo. Förbered jorden – gräva en dike för din framtida stenträdgård (5-10 cm), lägg svart polypropen, gör en sandkull och häll vatten på den. När sanden är torr kan du strö stenar i din framtida stenträdgård och lämna plats för växter. När stenarna är installerade kan du använda en gummihjul för att försiktigt skjuta dem mot marken. Det enda sättet att rengöra stenarna är att sopa dem med en borste eller att blåsa bort kullen och löven med hjälp av speciella trädgårdsredskap. Trots alla dessa fakta är småsten perfekt för att skapa djärva och fängslande mönster. Leta efter idéer nedan och välj din stensten!

52 Amazing Pebble Garden Paths - DigsDi
52 Amazing Pebble Garden Paths - DigsDi
52 Amazing Pebble Garden Paths - DigsDi
52 fantastiska stensträdgårdsvägar |  Kiesgarten, Garten, Gartenw

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*