Fantastiska juldörrdesignidéer

Det festliga inredningstemat fortsätter! Idag ska vi prata om juldekorationer – jag vet att många av er redan letar efter några nya julidéer. Gör din ytterdörr söt med en kranssnögubbe, färgglada konstpresenter, små granar, coola ramar med ornament och till och med rådjur och sagor! Använd det traditionella röda, silver, guld och gröna för att få din ytterdörr att lysa! Om du inte är redo för detta och vill ha något lite mer naturligt, använd kottar och ekollonar, tallkransar och klockor för din dekoration. Nedan följer några idéer som visar hur du kan göra din ytterdörr riktigt snygg, njut av den och bli inspirerad!

Naturlig inredning

Evergreens är tidlösa och mest populära för juldekorationer, vintergröna klippkransar, kransar och naturligtvis små och vanliga julgranar med ljus, kottar och ornament. Lägg några vintergröna arrangemang i hinkar, stenblommor och magnolia-kransar. Lägg lite ved i korgar och hinkar och voila – du har en mysig naturlig känsla på verandan.

Prydnader och lampor

Prydnader och lampor är traditionella för jul och det finns många sätt att integrera dem. Häng ornament över dörren, lägg dem i kransar och kransar, lägg dem i stora lyktor och urnor. Lägg till lampor i julgranar, kransar, kransar och lyktor istället för ljus.

Andra idéer

Klockor och presentaskar får ditt utrymme att kännas som jul, lägg till slädar och skidor för att skapa en vintage-känsla och kom ihåg att lägga till rutiga och röda band och bågar som är tidlösa och passar de flesta juldekorationsstilar passar. Hjortfigurer ger verandaen en mysig skogskänsla och nötknäppare gör det nyckfullt. Det finns många fler sätt att lägga till en semesterkänsla på din veranda. Låt dig inspireras!

38 Fantastiska juldörrdekorationer |  DigsDigs |  Fram.
38 Fantastiska juldekorationer Idéer Fram
57 Fantastiska juldörrdesignidéer - DigsDi
10 DIY ytterdörrdekor och tillbehör för jul Bedövning och.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*