Fantastiska innergårdsdesignidéer

En innergård är perfekt när du inte har bra väderförhållanden eller utanför rymden, eller när du vill lägga till lite natur direkt inuti huset. En sådan innergård är särskilt fantastisk för en minimalistisk inredning, eftersom växter eller naturliga bitar och material vanligtvis tas bort från den så att grönt skapar en kontrast. Gör en damm med näckrosor inuti – det gör alla rum mycket avkopplande och ser så zen ut! Eller kanske träd och buskar inuti? Ja tack! Tänk dig hur det känns att ta en kopp te och läsa en bok under dina egna inomhusträd! En annan fördel med en innergård är att du kan njuta av naturen och grönskan när som helst på året, eftersom det alltid är varmt inuti. Ha kul med idéerna nedan!

Stilar

Din innergård kan integreras i alla rum med vilken stil som helst – från rustik till minimalistisk, de är alltid coola och uppfriskande. Din inomhusträdgård, damm eller vad du än ska samordna med inredningen och behålla stilen. Till exempel, om du har en minimalistisk inredning kan du gå till en zen trädgård med stenar, grus och ett enda träd, eller om det är ett tropiskt hem, kan du gå till djärv och frodig grönska överallt. Kombinera olika texturer för att göra innergården svalare och mer fängslande. Fokusera inte bara på en typ av grönt eller träd.

Inredning element

En innergård betyder nästan alltid en innergård och kan kompletteras med en damm eller bara en vattenkropp eller ett vattenfall. Du kan gå efter gröna, gräs, mossa, träd, buskar och till och med blommor, men de senare är en sällsynt sak för gården eftersom de kräver mycket naturligt ljus och du kan vanligtvis bara tillåta takfönster eller ingenting alls. Om det finns tillräckligt med utrymme kan du skapa en hel terrass med matplats eller sittgrupp och skapa en hel oas av avkoppling.

51 Fantastiska innergårdsdesignidéer - DigsDi
29 Fantastiska innergårdsdesignidéer |  Gårdsdesign.
51 Fantastiska innergårdsdesignidéer - DigsDi
51 Fantastiska innergårdsdesignidéer - DigsDi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*