Fantastiska idéer att använda upphöjda plattformar i interiören

Multifunktionella möbler och loftutrymme kan verkligen ge dimension till ett litet hus, men tänk om vi kombinerar de två? En upphöjd plattform med lagring gör att du kan få ut det mesta av dina kvadratfot och lägga till funktion för varje tum utrymme. Upphöjda plattformar är bra för två saker – förvaring och rumslayout. Så du kan lägga i några lådor eller gömma extra möbler där medan du använder toppen för något helt annat. Så en enda plattform kan förvandla ett rum till två eller till och med tre funktionella områden plus lagringsutrymme för allt du behöver. Plattformar kan användas var som helst från sovrummet till barnkammaren. De kan fungera som en rumsdelare för förvaring, sittande, belysning av vissa områden etc. – kolla bara på idéerna nedan och se hur du använder dem ordentligt!

Dekorativa plattformar

En dekorativ plattform kan placeras i vilket rum som helst: vardagsrum, matplats, badrum eller sovrum. Detta är ett häftigt sätt att markera området. Den kan vara gjord av betong, plywood, trä, sten, marmor och andra material som passar ditt utrymme och matchar inredningsstilen. Om det är ett badrum, kommer en sådan plattform också att skydda ditt rum från stänk och vatten som kan förstöra det.

Plattformar för att definiera ett utrymme

Öppna layouter är mycket populära för heminredning idag, men det krävs fortfarande subtila och mjuka zoner. Dela dina rum i layouten med upphöjda plattformar – separera ett sovrum från resten av utrymmet och gör det mer privat, eller separera ett vardagsrum från resten av layouten – det är upp till dig.

Lagringsplattformar

Lagringsplattformar är fantastiska – de är funktionella och sparar mycket utrymme samtidigt som de hjälper dig att städa ditt hem. Gå efter höga plattformar istället för sängar, håll vad du vill i lådorna. Skapa en plattform som höjer ditt vardagsrum eller matplats och lägg i några lådor för förvaring och till och med ett skrivbord om du vill. En upphöjd plattform kan också innehålla en utdragbar säng om du behöver en – en perfekt idé för att välkomna vissa gäster!

32 fantastiska idéer att använda upphöjda plattformar i interiörer |  Hem .
32 fantastiska idéer att använda upphöjda plattformar i interiörer |  Äta middag.
46 fantastiska idéer att använda upphöjda plattformar i interiörer |部屋.
46 fantastiska idéer att använda upphöjda plattformar i interiörer |  Heminredning .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*