Fantastiska idéer att använda degskålar i heminredning

Fantastiska idéer att använda degskålar i heminredning

Vintageartiklar är fantastiska, de lämnar en så bekväm och snygg känsla! Idag ska vi se några idéer om hur man använder gammalt bröd och degskålar i heminredning. Egentligen kan du använda dem för dina ändamål som att lagra bröd, kakor, kakor och frukt eller grönsaker, men det finns också några coola idéer som du inte förväntade dig. Jag skulle aldrig föreställa mig att förvaring av skövlar eller handdukar i en gammal smörskål kunde se så bra ut och vara så bekväm att använda! Dessutom kan du göra en cool mittpunkt av en skål och några ljus, ornament, snäckskal och sjöborrar, barrträd och mossa. Kolla in de inspirerande idéerna nedan, ta dina gamla skålar och dekorera dem hem!

Dekorationer för degskål

Degskålar är utmärkta för att skapa ett mittstycke eller en dekoration – du kan lägga allt du vill ha där inne! Om det är vinter, ta kottar, mossa, ornament, hjorthorn, ljus och gröna, om det är höst – ta pumpor, kottar, löv, gröna, ekollonar och nötter, lägg till kvistar och ljus. Om du bor i ett hus vid kusten fyller du skålen med musslor och sjöstjärnor. Skapa djärva mittstycken med citron och pilfitta, med mossa och druvkulor, mossa och suckulenter, luftväxter och kaktusar.

Degskålar för förvaring

Degskålar kan användas för förvaring – de ger rummet en rustik och vintage stil samtidigt. Du kan förvara böcker, tidskrifter, kuddar, filtar, kökshanddukar, snöre och garn om du är en hantverkare och många andra föremål. Degskålar är fantastiska smycken – du behöver inte tippa för att få en så snygg vintage-bit!

35 fantastiska idéer att använda degskålar i heminredning |  DigsDigs.
35 fantastiska idéer att använda degskålar i heminredning |  Degskål.
65 fantastiska idéer att använda degskålar i heminredning - DigsDi
35 fantastiska idéer att använda degskålar i heminredning |  DigsDigs.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*