Falldekoridéer på en budget

Hösten är officiellt här och det är dags att ge din heminredning en heltäckande touch. Hur man dekorerar på en budget? Vi har sammanställt några coola och enkla idéer som alla kan använda.

Gör smart shopping

Gå till de lokala sparsamhetsbutikerna vid de mest slumpmässiga tiderna på året. Höstkransar verkar dyka upp på hyllor mitt på våren eller sommaren, så du kan få dem för bara några dollar. Evakueringsgångar efter säsong är bra för att hitta något coolt för nästa höstsäsong. Du får 30-40% rabatt och ibland till och med upp till 70%!

Återanvänd föremål för säsongen

Om du har en svarta tavla, skriv en anteckning om den bara för hösten. Fyll en lykta med kottar. Eller om du har en skrivmaskin, sätt in en tryckt höstoffert i den. Använd gamla fönsterluckor för att skapa ett djärvt och inspirerande höstskylt, eller få gamla lådor eller lådor för att skapa en rustik pumpaskärm på verandan.

Lita på naturen

Höst- och vintersäsongen är perfekt för att dekorera med naturföremål och föremål som ger rummet mysighet. Tallkottar från gården, några grenar från träden, äpplen från fruktgången (eller äppelträdet om du är riktigt lycklig), använd vad du än hittar på en naturvandring för att sprida det på ett bord eller hylla för smuts billigt (bokstavligen)). Skapa underbara mittstycken, dekorationer och till och med installationer av dessa element.

Köp faux

Imitation pumpor, kalebasser, även löv, ekollonar och andra grönsaker kan användas för att dekorera ditt hem för hösten. Det som är bra är att du inte behöver fortsätta att köpa dem, du kan bara ta dem ur skafferiet och börja dekorera. Få fler idéer nedan!

Idéer för höstens veranda (på en budget!) • Budgetinredaren.
DIY Fall Decor Idéer: Billiga och lätta att göra
Budgetvänliga idéer för verandaens höstdekorationer  Thistlewood Far
14 enkla och billiga höstdekorationsidéer (som inte ser bra ut!) • The.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*