Falldekoridéer i icke traditionella färger

Falldekoridéer i icke traditionella färger

Traditionella höstfärger är orange, rött, grönt, grått, gult, choklad och vinrött – men hur kan du dekorera ditt hem om du inte gillar dessa färger eller om de inte passar inredningen? Oroa dig inte, det finns så många idéer att dekorera ditt hem för hösten och så många färger – från rosa till marinblå!

Blå höstdekor

Blå är en fantastisk lugnande färg som många tycker om, och det är helt ovanligt för höstdekorationer, men du kan rocka olika nyanser av den för att göra dina höstdrömmar extra speciella. Måla några ekollonar med den här färgen eller skapa en pumpa av blått tyg, välj blåblå pumpor och blå blommor. Däck borden i blått och vitt och lägg till metalliska accenter för ett mycket modernt utseende.

Rosa höstdekor

Rosa är en annan icke-typisk färg för hösten, men det ger så mycket kul och glamour i ditt utrymme att du inte kan motstå att använda den! Rosa blommor, rosa pumpor, kransar av konstgjorda rosa höstgrönsaker – det här är bara några få idéer att använda! Du kan lägga till olika effekter i dina rosa pumpor som färgblock, ombre och andra och skapa ett unikt utrymme.

Färgglad höstdekor

Om du älskar olika färger och vill skapa en färgstark publik, fortsätt! Det första och viktigaste för höstdekorationen är en pumpa, som du kan måla i vilken färg du vill – rodna rosa, lila eller grönt; Du kan också klä upp den i en mysig färg och skapa ett galet arrangemang av ljusa pumpor. Dekorera ditt bord med färgad porslin och servetter, lägg till färgglada skyltar och konstverk för att skapa en stämning. Leta efter fler idéer nedan och välj några för din heminredning!

58 färgglada höstdesignidéer - DigsDi
58 färgglada höstdesignidéer - DigsDi
58 färgglada höstdesignidéer - DigsDi
38 Höstdekorationsidéer i icke-traditionella färger (med bilder) |  Hösten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*