Evening Shawl Outfit Idéer

För dig som vill se lite mer unikt ut för cocktailparty och formella evenemang är det ett stort plus att bära tillbehör. I det här blogginlägget ska jag prata specifikt om hur man utformar kvällshalsduken. Uttrycket ”kvällshalsduk” är faktiskt en mycket bred och intressant term. Det betyder helt enkelt en relativt elegant och lite snygg halsduk som kan göra ditt övergripande halvformella eller formella utseende mer attraktivt. För att visa dig hur du utformar det, har jag sammanställt några riktigt trevliga idéer för kvällshalsduk för dig. Låt oss titta på dem nu.

Kvällshalsduk i silver med svart mini-skift-tankklänning


källa

För att starta den här listan med snygga och feminina outfitidéer kommer jag att visa dig en enkel men ändå blank outfit som du kan bära till en cocktailparty. För att uppnå det här utseendet kan du bära en svart miniklänning med skift och en glänsande silverhalsduk. Kombinera dem med ett par svarta balettlägenheter för att hålla kläderna rena och eleganta.

Guldaftonsduk med svart linne med smala jeans

gyllene kvällshalsduk med svart linne och smala jeans
källa

För att få den iögonfallande dräkten som är kul då och då kan du bära en svart linne med svarta skinny jeans som kärnan i denna bantningsdräkt. Lägg en stor guldkvällshalsduk över bitarna för ett snyggt utseende. För skorna kan du helt enkelt bära ett par svarta klackar med öppen tå för att komplettera utseendet.

Grå halvtransparent chiffongduk med svart skiftklänning

grå, halvtransparent, broderad halsduk i chiffong med en miniklänning i svart slida
källa

För dig som gillar att se mer ladylike ut, är det en bra idé att ha på sig något halvtransparent. I det här fallet kombineras en lätt utsvängd svart miniklänning med tankar med en grå, halvtransparent, broderad chiffonscarf för att se uppfriskande och elegant ut. Kombinera dem med ett par silvermetallklackar för en extra blank touch.

Citrongult fransat halsduk med svart midiklänning med djup V-ringning

Citrongult fransat halsduk med svart midiklänning med djup V-ringning
källa

Detta är en glad och elegant svart och gul outfit som är ett enkelt sätt att sticka ut från mängden på en cocktailparty. För att forma denna outfit kan du helt enkelt bära en svart Deep V Nec midi shift-klänning med en citrongul kvällsscarf. Koppla ihop dem med svarta öppna tåklackar med ankelband för att se långa och smala ut.

Svart kvällshalsduk med mörkröd, tryckt, figur-kramande midiklänning

svart kväll halsduk med mörkröd, figur-kramande midiklänning
källa

För att uppnå denna relativt platta och eleganta outfit, här är vad du vill göra. Bär en djuprosa och svart tryckt midiklänning med bodycon och en svart halvkväll halsduk över. Koppla ihop dem med ett par svarta balettlägenheter för att hålla sakerna enkla och rena.

Kungsblå midi-sidenklänning med passform och flare med halvtransparent halsduk

Kungsblå passform och en utsvängd midiklänning med halvtransparent halsduk
källa

För att se attraktiv och lite chic ut, här är en cocktail- eller promdräkt som kan hjälpa dig med det. För att forma detta utseende kan du bära en kungsblå passform och en golvlång, utsvängd klänning som mittpunkten för outfit. Kombinera den med en matchande blå, halvtransparent chiffongduk. Bär ett par matchande kungsblå klackar för skorna för att slutföra utseendet.

Svart maxiklänning i chiffong med spagettiremmar och filt halsduk

svart maxi chiffong klänning med spaghettiband och filt halsduk
källa

Detta är en mycket minimalistisk men ändå attraktiv formell outfit som du kan bära för barnvagnar eller andra formella tillfällen. För att forma det här utseendet kan du bära en svart maxi-chiffongklänning med spagettirem. Kombinera den med en ljusrosa filtduk. Använd ett par ljusrosa klackar för att skorna ska se rena och ladylike ut.

Vit plisserad midiklänning med en silkesilkesafton

vit veckad midiklänning med en silkesilkesafton
källa

För att skapa denna uppfriskande och ladylike cocktailparty, här är vad du vill göra. Bär en vit veckad passform och en utsvängd midiklänning. Koppla ihop den med en stor silkeslipad kvällssilka för en elegant touch. För skorna kan du bära ett par silver paljettklackar för en extra blank touch.

Blushrosa-tryckt longline-cape med vit bodycon-minirörklänning

Rouge-rosa tryckt långfodrad cape med en vit, figurkramande midirörklänning
källa

För dig som har lagt mycket arbete i form, här är en outfit som kan få dig att se reserverad sexig ut utan att visa mycket hud. Nyckeln är att ha på sig en bodycon-klänning som den här formtillverkade miniklänningen i vitt rör. Koppla ihop den med en rodnande rosa långa kvällsduk. För skorna, använd bara ljusrosa klackar för att göra utseendet komplett.

Rosa golvlång klänning med matchande halsduk

rosa golvlång klänning med matchande halsduk
källa

För att se ladylike och attraktiv, här är en enkel outfit att bära för en formell händelse. För att uppnå detta utseende kan du helt enkelt ha på dig en golvlång klänning med en rosa passform och flare och para ihop den med en matchande stor rosa kvällshalsduk. För skorna kan du bära ett par silverklackar med ett öppet tåband för att se mer elegant och smalare ut.

Röd chiffongduk med matchande maxiklänning och lägenheter

röd chiffonscarf med matchande maxiklänning och lägenheter
källa

Den röda färgen kanske inte ser bra ut för alla, så se till att prova den för att se om den ser bra ut för dig. Om du tillhör den lyckliga gruppen som ser bra ut med rött, kan du bära en rak maxikiffongklänning med rak snitt och en lång matchande chiffongkvällshalsduk. Koppla ihop dem med ett par ljusrosa lägenheter för att slutföra kläderna.

Ljusrosa golvlång sidenklänning med en kvällshalsduk

blekrosa golvlång sidenklänning med kvällshalsduk
källa

För att uppnå denna glänsande och eleganta formella outfit kan du bära en rosa siden maxiklänning med en matchande rosguld siden kväll halsduk. För resten av utseendet kan du helt enkelt ha på dig ett par silver metalliska klackar med fotledsremmar och en silverväska i läder för en extra elegant touch.

Svart chiffongkappa med mörkt, blommigtryckt, figur-kramande midiklänning

svart chiffongkappa med mörk, figurkramande midiklänning med blommönster
källa

För att se feminin och mogen ut kan du bära en mörkröd och svart bodycon-midiklänning med blommönster och en svart chiffongkvällshalsduk. Kombinera dem med svarta ballerinor för att se särskilt tunna och eleganta ut.

Hoppas att du gillar idéerna för scarf outfit på kvällen som jag just presenterade för dig. För de av er som vill se luftigare ut på cocktailfester och barnvagnar är listan ovan ett bra ställe att börja.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*